Διενέργεια εξετάσεων για άδεια άσκησης επαγγέλματος Φαρμακοποιού

 

Σύμφωνα με την από 23-11-2021 σχετική Ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, οι εξετάσεις των φαρμακοποιών για την βεβαίωση άσκησης επαγγέλματος φαρμακοποιού, περιόδου ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, θα διεξαχθούν δια ζώσης, σε αίθουσα που θα ορισθεί με νεότερη ανακοίνωση  ως εξής:

               

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΔΕΥΤΕΡΑ 13-12-2021              Έλεγχος Φαρμάκων

Παρασκευή Φαρμακοτεχνικών ή χημικών σκευασμάτων.  

 

ΤΡΙΤΗ 14-12-2021                   Εκτέλεση συνταγών

Αναγνώριση πλειόνων φαρμάκων

 

ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ( Η΄ ΓΡΑΠΤΕΣ ) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 15-12-2021                         Ελληνική Φαρμακοποιία -  Φαρμακοτεχνία

Φαρμακευτική Εμπορευματολογία- Στοιχεία Ιστορίας - Νομοθεσία.

 

ΠΕΜΠΤΗ 16-12-2021              Φαρμακολογία

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17-12-2021        Τοξικολογία

 

Όλα τα δικαιολογητικά πρέπει να κατατεθούν στις κατά τόπους Διευθύνσεις Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας του τόπου μόνιμης κατοικίας του υποψηφίου μέχρι 3 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021, και να διαβιβαστούν τα απαραίτητα στην Υπηρεσία της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης έως 7-12-2021.

Τροποποίηση του προγράμματος γίνεται από τους εξεταστές, σύμφωνα και με το υπόλοιπο πρόγραμμα λειτουργίας της Σχολής και ενημερώνεστε κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

Οι υποψήφιοι πρέπει να διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό διαγνωστικό RAPID TEST ή Μοριακό  (PSR) 48 ωρών.

Το παράβολο 11,74 ευρώ, όσοι είναι από άλλη Περιφερειακή Ενότητα, το προμηθεύονται από το Τ.Π.& Δανείων της Θεσσαλονίκης, Ερμού & Καρόλου Ντήλ γωνία και το καταθέτουν στη γραμματέα της Επιτροπής, την πρώτη μέρα των εξετάσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!