ΕΣΠΕΑΜ/Θ: Συνάντηση με τον Διοικητή της 16ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγο Αναστάσιο ΑλεξιάδηΣυνάντηση με τον Διοικητή της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (XVI Μ/Κ ΜΠ), Υποστράτηγο Αναστάσιο Αλεξιάδη, πραγματοποίησε την Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), στην έδρα της Μεραρχίας στο ακριτικό Διδυμότειχο. Η θέση της Μεραρχίας, σε συνδυασμό με τη γεωστρατηγική σημασία της Θράκης, καθιστούν τον ρόλο και την αποστολή της πρωταρχικής σπουδαιότητας και σημασίας.

Η συζήτηση που διεξήχθη κατά τη διάρκεια της συνάντησης, κινήθηκε επί της αμοιβαίας προσπάθειας διαρκούς εντοπισμού και διαχείρισης των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν καθημερινά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ), στην ευαίσθητη περιοχή ευθύνης της 16ης Μηχανοκίνητης  Μεραρχίας  Πεζικού.

Ο κ. Διοικητής επεσήμανε την πρόθεσή του να καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια επίλυσης των προβλημάτων του προσωπικού που υπηρετεί στις Μονάδες υπαγωγής της Μεραρχίας και κάθε ενέργεια ανάδειξής τους συμβάλει προς αυτή την κατεύθυνση. Τόνισε δε πως η βελτίωση των συνθηκών εργασίας, αποτελεί πρωταρχικό του στόχο και ευελπιστεί σε μια δημιουργική συνεργασία με την Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ προς αυτή την κατεύθυνση. Συμφωνήθηκε δε η ύπαρξη ανοικτού διαύλου επικοινωνίας με σκοπό την ταχύτερη πρόληψη, ανάδειξη και αντιμετώπιση ανεπιθύμητων καταστάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!