ΓΡΑΒΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ: «Απαξίωσε» η Δημοτική Αρχή Γκαράνη τις δύο Εθνικές Επετείους, με δικαιολογία τον covid-19

 


Επειδή όμως υπάρχουν συγκεκριμένα υγειονομικά πρωτόκολλα, αποδεικνύεται ότι η πανδημία Covid – 19 αποτέλεσε μία «φθηνή» και άστοχη δικαιολογία για την απραξία και την πλήρη έλλειψη σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής Γκαράνη για τις δύο επετείους, καθώς αυτό προέταξε ο κ. Γκαράνης σε σχετική ερώτηση της παράταξης μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Η δικαιολογία γίνεται ακόμη πιο αστεία, καθώς πρόκειται για τον Δήμαρχο που ήθελε αντίθετα σε όλα τα πρωτόκολλα που ίσχυαν τέλη Μαΐου του 2021, παράνομα δηλαδή, να κάνει Δημοτικό Συμβούλιο δια ζώσης σε κλειστό χώρο για την παρουσίαση του τουριστικού προγράμματος, και αναβλήθηκε μετά από αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.

κ. Δήμαρχε, σας θυμίζουμε τα λόγια του σπουδαίου Ανδρέα Κάλβου «θέλει αρετήν και τόλμην η ελευθερία». Επιτέλους αποδείξτε ότι συμμερίζεστε έστω και στο ελάχιστο αυτές τις αξίες.

Μην επιτρέψετε στην απάθεια που σας διακατέχει να σκεπάσει με τη σκόνη του χρόνου τις δύο αυτές σημαντικές επετείους. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ο Δήμος, ο πολιτικός εκείνος θεσμός δηλαδή που εκπροσωπεί την τοπική κοινωνία, να εκπέμψει μηνύματα αισιοδοξίας, υπερηφάνειας και εξωστρέφειας, που τόσο έχουμε ανάγκη όλοι στις μέρες που ζούμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!