Εργαστήρι Φωτογραφίας σε συνεργασία με τον φωτογράφο Νάσο Ναλμπάντη

 


Σε συνεργασία με τον φωτογράφο Νάσο Ναλμπάντη διοργανώνετε για 4η χρονιά το εργαστήρι φωτογραφίας για ενήλικες και εφήβους με τίτλο: Φωτογραφίας Παίδευση

Τα μαθήματα θα γίνονται κάθε Δευτέρα, στον χώρο του Μουσείου,
Θα λειτουργήσει τμήμα προχωρημένων και τμήμα αρχαρίων και τμήμα παιδικό/εφηβικό. (10-14 ετών).
Σε αυτό το καλλιτεχνικό εργαστήρι, οι μαθητές θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα βασικά μέρη μιας φωτογραφικής μηχανής καθώς και το χειρισμό της, τεχνικές φωτογράφισης, είδη φακών και βασικές αρχές ψηφιακής επεξεργασίας. Οι συμμετέχοντες θα πάρουν μέρος σε φωτογραφίσεις και θα εκθέσουν τις φωτογραφίες τους. Τα μαθήματα έχουν ως στόχο την σωστή χρήση της φωτογραφικής μηχανής
την κατανόηση της σύνθεσης και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων απαραίτητες για καλλιτεχνικές λήψεις φωτογραφιών μέσα από ένα ευχάριστο και δημιουργικό περιβάλλον.

Εναρξη εργαστηρίου: 11/10/2021
Παιδικό τμήμα 17:30-19:00
Τμήμα Προχωρημένων:19:15-20:45
Τμήμα Αρχαρίων: 21:00-22:30

Θα κρατηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας COVID-19 σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης.
Κόστος συμμετοχής: 20€ μηνιαίως
Πληροφορίες για τις ώρες και εγγραφές στο 2551036663 / info@emthrace.org

Νάσος Ναλμπάντης: 

Ο Νάσος Ναλμπάντης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξανδρούπολη. Από την εφηβεία τον κέρδισε η τέχνη της φωτογραφίας καθώς παρακολουθεί με μεγάλη προσήλωση τα σεμινάρια ΝΕΛΕ που γίνονται στην πόλη του. Από κει και έπειτα η πορεία του είναι μονόδρομος. Στα δεκαοκτώ ξεκινάει σπουδές στην Αθήνα: στην FOCUS, school of photography,  και στην LEICA ACADEMY ΙΙΕΚ. Έχει συμμετασχει σε πληθωρα εκθέσεων ομαδικές και ατομικες απο το 1994 εως και σημερα και εχει εκδοθει και συνεργαστει με National Geographic / greek edition" και “National Geographic Τraveller / greek edition","Ελληνικό Πανόραμα” ,WWF Ελλάς κ.α. 
Παράλληλα εχει διοργανώσει σειρα εργαστηρίων και σεμιναριών Φωτογραφίας σε Τυχερό, Δαδιά και Αλεξανδρούπολη. Συνεργάζεται με το ΕΜΘ απο το 2017.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!