Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με τον νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου ΚίρκηςΣυνάντηση με το νέο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης είχε σήμερα Πέμπτη 21.10.2021 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, παρουσία του Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Αθλητισμού, Εθελοντισμού, Παιδείας και Νέας Γενιάς Θεόδωρου Βουρδόλη και του Προέδρου της Κοινότητας Κίρκης Χρήστου Καραμπατζάκη.

Ο δήμαρχος συνεχάρη τα μέλη του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβουλίου για την εκλογή τους και τους ευχήθηκε υγεία και δύναμη, ώστε να ανταπεξέλθουν στα νέα τους καθήκοντα, με σκοπό την καλύτερη δυνατή ανάδειξη της Κίρκης και των ομορφιών της.

Η Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. ενημερώθηκαν για την εξέλιξη των εργασιών ανακατασκευής του κτιρίου του παλιού Δημοτικού Σχολείου του οικισμού, που αναμένεται να ολοκληρωθούν στις αρχές της νέας χρονιάς ώστε το νέο κτίριο να αποτελέσει στέγη για τις πολιτιστικές και κοινωνικές δράσεις του συλλόγου και της κοινότητας.

Επίσης, συζητήθηκε ο σχεδιασμός νέων δράσεων τόσο για τα Χριστούγεννα όσο και για τη νέα χρονιά ώστε ο γραφικός οικισμός της Κίρκης να αποτελέσει πόλο έλξης για τους κατοίκους όχι μόνο του δήμου και του νομού Έβρου αλλά ολόκληρης της Περιφέρειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!