Στο κόκκινο η Ξάνθη και σε νέο lockdown

 


Στο κόκκινο η Ξάνθη μετά το καινούργιο lockdown, πραγματοποιήθηκε κανονικά το παζάρι της Ξάνθης το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου, με αυστηρά μέτρα προστασίας. Υπήρχαν όμως και κάποιες εξαιρέσεις μερικοί συνάνθρωποί μας που συναντήσαμε δεν φορούσαμε τη μάσκα τους.

Μια ηλιόλουστη μέρα ο κόσμος της Ξάνθης ξεχύθηκε στους δρόμους και στις καφετέριες για να απολαύσει τον καφέ τού, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από την κεντρική πλατεία της Ξάνθης και το δημαρχείο της πόλης.  

Στην Λαϊκή αγορά που πραγματοποιείται κάθε Σάββατο από επαγγελματίες της Ξάνθης και της γύρω περιοχές, συναντήσαμε πλήθος κόσμου που βγήκανε να κάνουνε τα ψώνια τους, φεύγοντας από το παζάρι της Ξάνθης στο πεζόδρομο πάνω από την Πυροσβεστική της πόλης είχαμε μία ευχάριστη έκπληξη συναντήσαμε κάποιους μουσικούς που έδωσαν μια νότα χαράς και αισιοδοξίας και δημιούργησαν μια όμορφη ατμόσφαιρα, μετά το παζάρι της Ξάνθης κατευθυνθήκαμε προς τη δημοτική αγορά Ξάνθης, εκεί δεν συναντήσαμε πολύ κόσμο γιατί ήταν λίγο αργά, λίγο πιο κάτω συναντήσαμε στο κρεοπωλείο του τον πρόεδρο κρεοπωλών νομού Ξάνθης τον κ. Γιώργο Μπατζακίδη , με χαρά δέχτηκε να μας πει κάποια λόγια για την κίνηση στην αγορά μετά το καινούργιο lockdown, το ρεπορτάζ έκλεισε μπροστά από το Δημαρχείο Ξάνθης.

Ο απεσταλμένος της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ Σάκης Βουτσαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!