1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΑΣΜΟΥ

 Συνέντευξη τύπου παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Ιάσμου προκειμένου να γνωστοποιήσει το 1οφεστιβάλ ειρήνης που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον Ίασμο25 και 26 Σεπτεμβρίου. Ο κ. Οντέρ παρουσίασε το πρόγραμμα, ανέφερε τον προϋπολογισμό και ότι όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο και ανακοίνωσε τα υγειονομικά μέτρα που ισχύουν και θα τηρηθούν αυστηρά.


Οντέρ Μουμίν : «Με το σύνθημα του σπουδαίου Μαχάτμα Γκάντι «Δεν υπάρχει δρόμος για την Ειρήνη, η Ειρήνη είναι ο δρόμος.», σας καλώ να αγκαλιάσετε το Φεστιβάλ Ειρήνης και να καταστήσουμε τον Δήμο Ιάσμου ως το κέντρο της Ειρήνης, ως τον τόπο της Ειρήνης.»

Την επίσημη παρουσίαση του πολιτιστικού προγράμματος του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου που θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 25 & 26 Σεπτεμβρίου έκανε σήμερα ο Δήμαρχος Ιάσμου κ. Οντέρ Μουμίν.
Με αναφορά στην παγκοσμίως εμβληματική προσωπικότητα του Μαχάτμα Γκάντι και με φόντο το λογότυπο του Φεστιβάλ, ο κ. Μουμίν έκανε μνεία στην ανταπόκριση των Δημάρχων Σμόλυαν και Γιλδιρίμ, αντίστοιχα, να στηρίξουν την πρωτοβουλία με την συμμετοχή τους αλλά και αντιπροσωπειών που θα τους συνοδεύσουν σε ένα γόνιμο πολιτιστικό ταξίδι. 
Το διήμερο περιλαμβάνει καλλιτεχνικές, εκπαιδευτικές και αθλητικές δράσεις ενώ, ο Δήμαρχος Ιάσμου ευχαρίστησε τα τοπικά καλλιτεχνικά σχήματα που στηρίζουν την πρωτοβουλία και συμμετέχουν στην συναυλία του Σαββάτου 25 Σεπτεμβρίου, αλλά αναφέρθηκε και στην δυναμική παρουσία της Γλυκερίας, της Ντιλέκ Κοτς αλλά και της Darina Slavcheva Slavova την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου.
Ο κ. Μουμίν διευκρίνησε πως η είσοδος στις συναυλίες θα είναι δωρεάν για όλους, ζήτησε όμως την κατανόηση και τη συνεργασία όλων των πολιτών για την αυστηρή τήρηση των μέτρων για τον Covid-19 και συγκεκριμένα :  την ηλεκτρονική κράτηση εισιτηρίου μέσα από την ιστοσελίδα του Δήμου www.iasmos.gr, την προσκόμμιση πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης ή rapid test των τελευταίων 48 ωρών για ηλικίες 12 ετών και άνω ενώ για τα παιδιά 5-11 το αρνητικό self test.
Τέλος, κάλεσε τους ενδιαφερόμενους χορηγούς του Φεστιβάλ να προβληθούν μέσα από αυτό κατά την διάρκειά του αλλά και απολογιστικά με κόστος € 500, μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Δημάρχου στο 2534-350100 

Το αναλυτικό πρόγραμμα του Φεστιβάλ Ειρήνης Δήμου Ιάσμου είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του : https://iasmosfestival.grΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!