Υπογράφηκε σύμβαση προμήθειας τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το ΤΕΒΑ

 


Υπογράφηκε σήμερα Πέμπτη 19 Αυγούστου μεταξύ του Δημάρχου Κομοτηνής Ιωάννη Γκαράνη και του νομίμου εκπροσώπου της εταιρείας «KorinthianPalace Catering Α.Ε.» Ηλία Κακογιάννη η σύμβαση,συνολικής αξίας 1.391.179,56€, για την Προμήθεια Τροφίμων και Ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης “ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018-2019- ΚΣ ΠΕ ΡΟΔΟΠΗΣ” του Ε.Π. Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)  για τις ανάγκες της «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ», για τα Είδη Παντοπωλείου, τα Τυροκομικά Είδη και τα Είδη Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Στη συνάντηση με τον νόμιμο εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας «KorinthianPalace Catering Α.Ε.» συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Θεμάτων και Αλληλεγγύης ΙωάννηςΜουρτίδηςη υπεύθυνη υλοποίησης έργου του ΤΕΒΑΑρχοντούλαΤσάτσικουκαι η Αθανασία Καζάκου, στέλεχος τουΑναπτυξιακού Οργανισμού Κ.ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ Α.Ε.

Τις επόμενες ημέρες, ο Δήμος Κομοτηνής, θα προχωρήσει στην υπογραφή και των υπολοίπων συμβάσεων του σχετικού διαγωνισμού, οι οποίες αφορούν στην προμήθεια κρέατος και ελαιόλαδου, συνολικής αξίας 324.856,47€ και 85.590,72€, αντιστοίχως.

Ο Δήμος Κομοτηνής, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης και δικαιούχος της πράξης,εντός του Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιήσει την έναρξη διανομήςστους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ,των ειδών που θα προμηθευτεί στο πλαίσιο των παραπάνω συμβάσεων,σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Δήμους της Κοινωνικής Σύμπραξης Ροδόπης, ήτοι Δήμο Αρριανών, Δήμο Ιάσμου και Δήμο Μαρωνείας- Σαπών.

Στόχος του Προγράμματος ΤΕΒΑείναι η ανακούφιση των χειρότερων μορφών φτώχειας, η κοινωνική συνοχή, η ενίσχυση της κοινωνικής ενσωμάτωσης και η εξάλειψη της φτώχειας,ειδικότεραη μείωση του αριθμού των ατόμων που διατρέχουν κίνδυνο φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού στην περιοχή του Νομού Ροδόπης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!