Συνεργασία με ΓΑΣ Κομοτηνής - Ακαδημίες Μπάσκετ

 


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο του Δ. Αρριανών στην Φιλλύρα μεταξύ του Δημάρχου Ριτβάν Αμέτ και του προέδρου του ΓΑΣ Κομοτηνής Ιωάννη Πεταλωτή παρουσία του αθλητή της ομάδας Εφέ Ζεκεριέ με καταγωγή από τα Δειλινά του Δ. Αρριανών.

Η συνάντηση σηματοδοτεί την έναρξη μιας νέας συνεργασίας των δύο πλευρών με αντικείμενο την αθλητική ενασχόληση των παιδιών του δήμου και την λειτουργία τμημάτων ακαδημιών στον Δ. Αρριανών.

Με την συνεργασία αυτή θα μπορέσει να επιτευχθεί και η αξιοποίηση του κλειστού γυμναστηρίου Δοκού που διαθέτει ο Δήμος Αρριανών, ώστε τα τμήματα να λειτουργήσουν καθόλη την διάρκεια του χρόνου δίνοντας μια ακόμη αθλητική διέξοδο στους νέους. Για το γήπεδο άλλωστε προγραμματίζεται το αμέσως επόμενο διάστημα ο πλήρης εξοπλισμός του μέσω εγκεκριμένης χρηματοδότησης ύψους 338.066,86 ευρώ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ».

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε μια αποτελεσματική συνεργασία, ωφέλιμη και για τους δύο και δεσμεύθηκε για την υποστήριξη του Δήμου Αρριανών σε υλικοτεχνική υποδομή για την λειτουργία του γηπέδου.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις από τον δήμο για τις εγγραφές και το πρόγραμμα λειτουργίας και προπονήσεων των ακαδημιών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!