100 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΒΡΟΥ

 Το Επιμελητήριο Έβρου συμπληρώνει 100 χρόνια παρουσίας στην οικονομική, επιχειρηματική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Με πληθώρα εκδηλώσεων τιμά το επιμελητήριο Έβρου τα 100α γενέθλια του, όπου θα δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουν όλοι την ιστορία του επιμελητηρίου και την συμβολή του στο επιχειρείν.

 

«Φέτος συμπληρώνει το επιμελητήριο τα 100 χρόνια, είναι τιμή  για τη διοίκηση του Επιμελητηρίου και παράλληλα ευθύνη, για όλο το διοικητικό συμβούλιο και για μένα προσωπικά που είμαι Πρόεδρος, να αναδείξουμε την ιστορία του Επιμελητηρίου Έβρου και την παρουσία μας στο επιχειρείν, στην ανάπτυξη και στα δρώμενα της περιφερειακής ενότητας Έβρου. Παρότι υπάρχει η Πανδημία και πάντοτε σεβόμενοι τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν στη χώρα μας, το Επιμελητήριο Έβρου έχει προγραμματίσει κάποιες δράσεις με αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων» τόνισε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης.

«Κάναμε ήδη μία εβδομάδα εξωστρέφειας μες στον Ιούλιο, γιατί δεν μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε την έκθεση που διοργανώνουμε κάθε χρόνο, προβάλαμε με τοπικά προϊόντα σε όλους τους δήμους της περιφερειακής ενότητας Έβρου, συμμετείχαν επιχειρήσεις οι οποίες κάνανε πωλήσεις, παράλληλα υπήρχαν και προϊόντα μεγάλων εταιρειών της περιοχής προκειμένου να γίνουν γνωστά, να τα γνωρίσουν οι καταναλωτές και να μπορούν πιο εύκολα να τα αναγνωρίζουν και στο ράφι» σημείωσε ο κ. Τοψίδης που συνέχισε «Έχουμε προγραμματίσει μία εκδήλωση στις 5 Σεπτεμβρίου, πρόκειται για μία δεξίωση που θα γίνει σε γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής, σε εξωτερικό χώρο στην οποία θα μιλήσουμε για την ιστορία του Επιμελητηρίου και όλοι οι πρόεδροι που είναι εν ζωή του Επιμελητηρίου Έβρου θα πει ο καθένας τα βιώματά του».

Μιλώντας για τις υπόλοιπες δράσεις που σχεδιάζουν ανέφερε ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Έβρου ότι «Σχεδιάζουμε για τα τέλη του χρόνου, πιθανόν να παρουσιαστεί στις αρχές του νέου έτους, την ιστορία του Επιμελητηρίου σε έντυπη μορφή, συγκεκριμένα ένα βιβλίο για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου Έβρου. Είμαστε σε συνεργασία με τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση για να κάνουμε συμβούλιο μαθητών ή συμβούλια νέων, όπου θα τους εξηγήσουμε το πώς μπορεί να είναι κάποιος αυτοαπασχολούμενος και πώς μπορεί να ιδρύσει τη δική του επιχείρηση. Με στόχο πάντα να μπει το επιχειρηματικό δαιμόνιο στους  νέους σχεδιάζουμε και κάποια κόμικ».

«Υπάρχουν και άλλες εκδηλώσεις στις οποίες προγραμματίζουμε αλλά θα τις ανακοινώσουμε εν καιρώ Και αν επιτρέψουν τα υγειονομικά δεδομένα τα οποία αλλάζουν συνεχώς εξήγησε ο κ. Τοψίδης που τόνισε ότι «Στο πλαίσιο της ευθύνης της ανάδειξης της ιστορίας και λειτουργίας ενός αιώνα του Επιμελητηρίου Έβρου έχουμε αναρτήσει ένα πανό έξω από το Επιμελητήριο Έβρου ώστε να γίνεται γνωστό σε επισκέπτες της πόλης αλλά και στους ντόπιους ότι υπάρχει αυτή η γιορτή».

«5 Οκτωβρίου ήταν η υπογραφή πρωτοκόλλου και το ΦΕΚ του βασιλέως το 1921 είναι σημειολογική η μέρα αυτή θα γίνουν κάποιες εκδηλώσεις την ημέρα αυτή τις οποίες τώρα επεξεργαζόμαστε» ανακοίνωσε ο κ. Τοψίδης.

Το κοινωνικό του προφίλ έδειξε Επιμελητήριο Έβρου ενισχύοντας τους πυρόπληκτους αφενός με είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε και απέστειλε στις πληγείσες περιοχές και αφετέρου με το ποσό των χιλίων ευρώ που έδωσε στον φορέα που άνοιξαν όλοι οι φορείς της Εύβοιας, ο κ. κ. Τοψίδης ευχαρίστησε τα μέλη του σημειώνοντας ότι  «Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Επιμελητηρίου που ανταποκρίθηκαν και συγκεντρώσαμε άμεσα είδη πρώτης ανάγκης και αποστείλαμε και τη δική μας βοήθεια. Διανύουμε δύσκολες εποχές, Ερχόμαστε από μία δεκαετή οικονομική κρίση, παράλληλα έχουμε και την Πανδημία, ωστόσο όμως πρέπει ως Έλληνες και ως άνθρωποι να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και εμείς ως φορέας δεν μπορούσαμε να μη συμμετέχουμε σε αυτές τις δράσεις».Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!