ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΟΝΤΕΡ ΜΟΥΜΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA Δυναμικό μήνυμα στήριξης υπέρ του Δημάρχου Οντέρ Μουμίν στέλνουν οι δημότες του Δήμου Ιάσμου στη διαμάχη που έχει προκαλέσει το ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου. Οι δημότες του Δήμου Ιάσμου έδειξαν τη στήριξή τους στον Οντέρ Μουμίν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τρόπο πρωτοφανή, αναδημοσιεύοντας  το μήνυμα του δημάρχου: «Ο Πολιτισμός δεν πρέπει να συγχέεται με την Πολιτική». 

Πολλοί σύλλογοι αρνήθηκαν κατηγορηματικά να υπογράψουν την… περιβόητη επιστολή του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου. Από τους 592 Συλλόγους της Ροδόπης υπέγραψαν μόνο οι 42. Από τους Συλλόγους του Δήμου Ιάσμου υπέγραψαν μόνο οι 2,  εκ των οποίων ο ένας είναι εντελώς ανενεργός, ενώ ο 2ος την ανακάλεσε.
Η στήριξη της Μπούκα, του Γεωργιτσόπουλου, της Σταυροπούλου απέδειξε  ότι ο Οντέρ Μουμίν έχει ισχυρά παγιωμένα ερείσματα στους Χριστιανούς δημότες. Δεδομένου ότι πολλοί δεν εκφράζονται δημόσια αλλά στηρίζουν σε συζητήσεις τον Μουμίν, δείχνει ότι δημιουργείται ένα ισχυρό αντίπαλο πολιτικό κομμάτι στον Δήμο Ιάσμου μεταξύ Χριστιανών υπέρ του Δημάρχου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!