Συνάντηση με την ΓΣΕΕ στην Κομοτηνή είχε ο Γ.Δημητριάδης

 


Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23/07/2021 στην πόλη της Κομοτηνής μεταξύ του εκπροσώπου τύπου της ΓΣΕΕ,  κ. Καραγεωργόπουλου Δημήτρη με τον πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Γ. Δημητριάδη.

Κατά τη συνάντηση των δύο ανδρών υπήρξε εποικοδομητική συζήτηση με την ατζέντα να εστιάζει κυρίως σε θέματα όπως η ανεργία των νέων ανθρώπων ηλικίας 20-40 ετών αλλά και για το πως η ΓΣΕΕ μπορεί να παίξει καθοριστικό παράγοντα στην χάραξη νέων στρατηγικών για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Ο κ. Καραγεωργόπουλος τόνισε και επισήμανε πως τα βλέμματα είναι στραμμένα προς στους νέους ανθρώπους και στόχος αυτή τη στιγμή είναι η συνεχής στήριξη τους σε όλα τα επίπεδα, από το στάδιο εύρεσης εργασίας μέχρι και την προστασία των εργασιακών τους δικαιωμάτων. 

Τέλος ο κ. Καραγεωργόπουλος εξέφρασε την αμέριστη στήριξη τόσο του ιδίου προσωπικά όσο και της Γ.Σ.Ε.Ε. Μάλιστα τόνισε πως ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων αποτελεί ένα μεγάλο και πρωτότυπο εγχείρημα για τα δεδομένα της χώρας μας, ενώ παράλληλα αμφότεροι οι δύο άνδρες δεσμεύτηκαν για την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασία τους με σκοπό την ενίσχυση των νέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!