ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΑΜΥΝΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ Ο ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ

 

Την Διεθνή Έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας επισκέφθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της αρμόδιας Επιτροπής του Κοινοβουλίου Ευριπιδης Στυλιανιδης. Ενημερώθηκε από την Ελληνική και ξένη πολεμική βιομηχανία για τα νέα συστήματα, ενόψει των επικείμενων αποφάσεων στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας.

Συνόδευσε τον Υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλος. Συζήτησε στο Περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας με τον Υφυπουργό Λευτέρη Οικονόμου για τη Θωράκιση του Έβρου καθώς και τον Υφυπουργό Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή. Ενημερώθηκε από τον Στρατιωτικό Ακόλουθο της Βρετανικής Πρεσβείας για τις νέες φρεγάτες που μελετά το Πολεμικό Ναυτικό. Τέλος συναντήθηκε με τον Αμερικανό Πρέσβη κ. Πάγιατ και τον Αμερικανό Στρατιωτικό Ακόλουθο στο Αμερικανικό περίπτερο.
Παράλληλα ο Ε. Στυλιανιδης ξεναγήθηκε στην έκθεση των Ελικοπτέρων Απάτσι και Black-Hawk καθώς και στα νέα γαλλικά αεροπλάνα Ραφάλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!