ΤΟ "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ" "ΕΚΑΨΕ" ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΙΑΣΜΟΥ

 
Πρόστιμο 8000 ευρώ στον πολιτιστικό σύλλογο Ιάσμου που παρότι έκανε διαδικτυακή την εκδήλωση του συλλόγου, χόρευαν αγκαλιασμένοι μέλη και διοικητικό συμβούλιο που σύμφωνα με τον πρόεδρο του συλλόγου Ηλία Μπούκα και όσα δήλωσε στην "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ" ήταν διοργανωτές της εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα δήλωσε ο κ. Μπούκας Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ιάσμου εκφράζει επιπλέον τις αντιρρήσεις του και για το ύψος του προστίμου. «Το ποσό των 5.000 ευρώ αφορά παραβίαση μέτρων από συλλόγους που βρίσκονται σε πλήρη αναστολή. Ο δικός μας σύλλογος δεν βρίσκεται σε πλήρη αναστολή καθώς πραγματοποιούνται εκδηλώσεις για παιδιά έως και 12 ετών, όπως ορίζει η ΚΥΑ. Επομένως, αν έπρεπε να επιβληθεί κάποιο πρόστιμο αυτό θα έπρεπε να ήταν της τάξεως των 1.500 ευρώ και όχι των 5.000», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου ετοιμάζουν πλέον τις νομικές τους ενέργειες, με πρώτο βήμα την κατάθεση ένστασης για την ακυρότητα του προστίμου το οποίο χαρακτηρίζουν ως «παράνομο».

Εμείς πάντως που βρισκόμασταν την ίδια ώρα στις εκδηλώσεις και μάλιστα συναυλίες που πραγματοποιεί η Δ.Ε.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ στο Φανάρι, όλοι οι παραβρισκόμενοι ήταν καθήμενοι , με αποστάσεις και μάσκες και υπήρχαν αστυνομικοί στον χώρο.

Εντύπωση μας προκαλεί πως αφενός η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε να πειθαρχήσει με τα μέτρα και αφετέρου είδαμε στην δημοσιότητα αυτά τα βίντεο, που πάντα κατά την γνώμη μας προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Επίσης μεγάλη εντύπωση μας προκαλεί τα περί νομιμότητας του προστίμου, η αστυνομία δηλαδή κατά τον κ,. Μπούκα επέβαλλε παράνομα το πρόστιμο; Νομίζω ότι είναι ένα εύλογο ερώτημα που προκύπτει πάντα από τα όσα δήλωσε στην "ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ" .

ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΠΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!