ΒΟΡΕΙΑ ΛΕΓΚΑ:ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

 

   ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ  ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ Ν.Δ. 

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ !

ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ 24 ΜΗΝΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ 24 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ?

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ !

    Από τους 24 μήνες που κυβερνάτε τους 18 μήνες  κυβερνάτε με δημιουργία καθεστώτος φόβου, διώξεων και καραντίνας. 18 μήνες ζούμε μία παράνοια  με μάσκες, κλειδωμένοι  στα σπίτια, με τα σχολεία να ανοιγοκλείνουν, με περιορισμούς στην κυκλοφορία, με υπέρογκα  πρόστιμα,  κυνηγητό στον έναν που πήγε για ψάρεμα και στον άλλον που πήγε για κολύμπι, με ένα πάνελ λοιμοξιολόγων  να κάνει τον μπαμπούλα κάθε μέρα στα κανάλια για την διατήρηση του φόβου και του τρόμου στον ανυπεράσπιστο πληθυσμό .

ΚΎΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

Το διάγγελμα ενός αρχηγού κράτους  να φοράμε μάσκες, με κατηγορίες κατά των παιδιών ότι σκοτώνουν τους παππούδες τους, με κατηγορίες κατά των νέων ότι κι αυτοί σκοτώνουν όποιον βρουν μπροστά τους ξεπερνάει τον τίτλο του πρωθυπουργού. Φτάσαμε σήμερα να κλείνουμε κατασκηνώσεις λόγω κρουσμάτων και μεταλλάξεων, όμως στα χοσπότ η στα ΚΥΤ δεν πέρασαν οι μεταλλάξεις ούτε από έξω.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

24 μήνες κυβερνάτε με τον αυτόματο πιλότο. 18 μήνες παίζεται με τα νεύρα όλων μας, με την ψυχολογία των υπηκόων σας, καταστρέφεται  τις ζωές όλων μας. Προσπαθείτε παντοιοτρόπως να χωρίσετε τον λαό σε εμβολιασμένους και – ΜΗ-,σε ψεκασμένους και –ΜΗ-.           Προσπαθείτε να διχάσετε την κοινωνία με την δημιουργία ενός ιδιότυπου εμφυλίου. Με στρατιές δημοσιογράφων και λοιμοξιολόγων  επιβάλετε ένα ιδιότυπο απαρτχάιντ πού δεν υπάρχει ιστορικό προηγούμενο. Θα μείνετε στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός της καραντίνας .Θα μείνετε στην ιστορία ως ντίλερ εμβολίων.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

Πρέπει να βρείτε άλλες μεθόδους επιβολής των μέτρων. Την μέθοδο του φόβου και του πανικού πού χρησιμοποίησε το καθεστώς των ΕΣ ΕΣ  δεν έχει το ανάλογο αποτέλεσμα. Να θυμάστε όμως τα καθεστώτα κύριε Μητσοτάκη  καταρρέουν. Μόνο που η δική σας κατάρρευση θα αφήσει πληγές ανεπανόρθωτες στην χώρα.  ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΑΞΗ ΚΑΙ ΛΕΓΕΤΕ                         Ν  .   Δ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΟΡΦΑΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!