Στη Βουλή η αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου Μαρώνειας και η μόνιμη παρουσία ασθενοφόρου στην παραλιακή ζώνη από τον Χαρίτου Βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου: Στη Βουλή η αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου Μαρώνειας και η μόνιμη παρουσία ασθενοφόρου στην παραλιακή ζώνη

 

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου στηρίζει τα αιτήματα του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών για την αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου Μαρώνειας και τη μόνιμη παρουσία ασθενοφόρου στην παραλιακή ζώνη του Δήμου τους θερινούς μήνες. Ο βουλευτής κατέθεσε τα αιτήματα με αναφορές του στον υπουργό Υγείας Β.Κικίλια και ζητά απαντήσεις επί των συγκεκριμένων αιτημάτων του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών.

 

Συνημμένα οι αναφορές που κατέθεσε ο βουλευτής και τα ομόφωνα ψηφίσματα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρωνείας-Σαπών

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον κ. Υπουργό Υγείας

Θέμα: «Αναγκαία για την ασφάλεια κατοίκων και τουριστών η μόνιμη παρουσία ασθενοφόρου στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών κατά τη θερινή περίοδο»

 

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου καταθέτει προς τον κ. Υπουργό Υγείας Β.Κικίλια ως αναφορά το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρωνείας – Σαπών με θέμα: «Μόνιμη παρουσία ασθενοφόρου στην παραλιακή ζώνη του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών κατά τη θερινή περίοδο», λόγω του αυξημένου τουριστικού ενδιαφέροντος και της μεγάλης επισκεψιμότητας στην παραθαλάσσια περιοχή.

Στο ψήφισμα επισημαίνεται ότι για την επιτυχή αντιμετώπιση και πρόληψη εκτάκτων περιστατικών, είναι απαραίτητη η παρουσία ασθενοφόρου τουλάχιστον τους θερινούς μήνες. Ο Δήμος στηρίζει έμπρακτα το αίτημά του προσφέροντας χώρο στο δημοτικό κατάστημα Μαρώνειας και καλύπτοντας τις λειτουργικές δαπάνες.

Επισυνάπτεται το ψήφισμα.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά.

                                                                                                                        

Αθήνα, 10 Ιουνίου 2021

 

Ο καταθέτων βουλευτής

Χαρίτου Δημήτρης

Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον κ. Υπουργό Υγείας

Θέμα: «Ανάγκη αναβάθμισης του Περιφερειακού Ιατρείου Μαρώνειας σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο»

 

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Χαρίτου καταθέτει προς τον κ. Υπουργό Υγείας Β.Κικίλια ως αναφορά το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρωνείας – Σαπών με θέμα: «Αναβάθμιση του Περιφερειακού Ιατρείου Μαρώνειας σε Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο», στο οποίο επισημαίνονται οι λόγοι για τους οποίους είναι αναγκαία η ενίσχυση και αναβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας.

Επισυνάπτεται το ψήφισμα.

Παρακαλούμε για την απάντηση και τις σχετικές ενέργειες και να μας ενημερώσετε σχετικά.

                                                                                                                         

Αθήνα, 11 Ιουνίου 2021

 

Ο καταθέτων βουλευτής

Χαρίτου Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!