ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑΠολλές προτάσεις για προορισμούς του εσωτερικού προς το παρόν έχει ετοιμάσει το τουριστικό γραφείο ΒΕΡΓΙΔΗΣ TOURS και για μια κρουαζιέρα που για πρώτη φορά ξεκινά από την Θεσσαλονίκη.

«Ξεκινήσαμε με κάποια προγράμματα του ΟΓΑ» τόνισε η υπεύθυνη του τουριστικού γραφείου ΒΕΡΓΙΔΗΣ TOURS Χριστίνα Βεργίδου που εξήγησε ότι «είναι προγράμματα περσινά που λήγουν στις 30 του μηνός, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προλάβουν δύο εκδρομές μία στα Γιάννενα και μία  στη Λήμνο, είναι 27 με 30 Ιουνίου και δεχόμαστε και προγράμματα οπεκα του πρώην ΟΓΑ,  δεχόμαστε και κόσμο εκτός προγράμματος, ήδη σχεδόν έχουν κλείσει τα δύο γκρουπ».

Αναφορικά με τα προγράμματα που ετοιμάζουν δήλωσε ότι υπάρχει μία αισιοδοξία προς το παρόν, τα προγράμματα που φτιάχνουμε φέτος είναι κατά βάση εσωτερικού και περιμένουμε ακόμη για το εξωτερικό, γιατί θέλει πιστοποιητικό εμβολιασμού και διάφορα άλλα χαρτιά, υπάρχει και μεγαλύτερη ασφάλεια στην Ελλάδα φέτος και φυσικά πρέπει να στηρίξουμε και την Ελλάδα μας».

Ερωτηθείς τι προορισμούς έχουν τα φετινά μέχρι στιγμής προγράμματα η κα. Βεργίδου τόνισε ότι «είναι κατά βάση τα ελληνικά νησιά και από οδικές εκδρομές, Πρέβεζα και Γιάννενα. Ο κόσμος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον αλλά ακόμη είναι κουμπωμένος, με τον φόβο μήπως αλλάξουν τα υγειονομικά δεδομένα».

«Μέσα στον Ιούλιο κλείνουν οι περισσότεροι για τις διακοπές τους που παίρνουν και τις άδειες και ευελπιστούμε τότε να έχουμε περισσότερη κίνηση» διευκρίνισε η υπεύθυνη του γραφείου.

Ερωτηθείς  για τον προγραμματισμός τους η κα. Βεργίδου σημείωσε «Έχουμε ετοιμάσει για τον Ιούνιο και τον Ιούλιο και ετοιμάζουμε τώρα και για τον Αύγουστο. Στόχος μας είναι να είναι όσο το δυνατόν πιο οικονομικά πακέτα ,ώστε να υπάρχει και μεγαλύτερη κίνηση».

«Η Λήμνος είναι ένα από τα νησιά που έχει μεγαλύτερη ζήτηση προς το παρόν» συνέχισε η κα. Βεργίδου που σημείωσε ότι «είναι ένα νησί σχετικά κοντά μας, έχει εύκολη πρόσβαση και μπορείς να πας σε τρεις ώρες από Καβάλα τόσο γρήγορα, με μεγάλα και ωραία καράβια καθαρό νησί. Έπειτα είναι και οι υπόλοιποι προορισμοί της Ελλάδος, Σαντορίνη, Μύκονο Τήνο, αλλά αυτά έχουν από τον Ιούλιο και μετά ζήτηση. Είναι διστακτικός ακόμη ο κόσμος να κλείσει για πολύ αργότερα, αυτά που έχουμε τώρα είναι μέχρι τέλος Ιουνίου».

«Για πρώτη φορά  έχουμε κρουαζιέρα που ξεκινάει από  την Θεσσαλονίκη και όχι από τον Πειραιά, για πρώτη φορά και περιλαμβάνει τα νησιά μας, με πλήρη διατροφή. Ένα από τα πιο οικονομικά προγράμματα μας είναι περίπου στα 700 ευρώ και περιλαμβάνει πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό, τα πάντα, λιμενικά τέλη, είναι ένα πρόγραμμα που πιστεύουμε ότι θα έχει πολύ μεγάλη απήχηση στο κοινό.  Μέσα στο πρόγραμμα είναι η Μύκονος, η Σαντορίνη ,η Λεμεσός, η Κρήτη και επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη. 7ήμερο πλήρες πρόγραμμα είναι ένα νέο πρόγραμμα για φέτος» κατέληξε η κα. Βεργίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!