ΙΕΚ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής - Νέες υποτροφίες και Διαδικτυακή Παρουσίαση

 


Πέντε νέες πλήρεις υποτροφίες διδάκτρων, για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, προκήρυξε το Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του μακροχρόνιου προγράμματος υποτροφιών του ιδρύματος και σε συνεργασία με την STAMOULES PRODUCE COMPANY USA, προκήρυξε τρεις υποτροφίες, ενώ οι υπόλοιπες δύο προκηρύχθηκαν με την ευγενική χορηγία της οικογένειας Δανιηλίδη αποκλειστικά για δύο νεαρές σπουδάστριες που επιθυμούν να εκπαιδευτούν και να σταδιοδρομήσουν σε ειδικότητες του αγροδιατροφικού τομέα.

Η προθεσμία υποβολής αίτησης και δικαιολογητικών λήγει την Τρίτη 31 Αυγούστου 2021 και οι επικρατέστεροι υποψήφιοι, θα κληθούν σε συνέντευξη με τα μέλη της Επιτροπής Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Στη συνέχεια, η Επιτροπή αξιολογεί τις αιτήσεις λαμβάνοντας υπόψη όλα τα κριτήρια με την καθορισμένη σειρά προτεραιότητας και ανακοινώνει τις αποφάσεις της στους υποψηφίους το συντομότερο δυνατόν.

 

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ Ι.ΙΕΚ

Παράλληλα, τη Δευτέρα 28 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακή παρουσίαση του Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις διαθέσιμες ειδικότητες , τη διαδικασία εισαγωγής και  την επαγγελματική πιστοποίηση ενώ θα παρουσιαστούν αναλυτικά και οι υποτροφίες που προσφέρονται με στόχο ο καταρτιζόμενος να αποκτήσει επιστημονικές γνώσεις και εξειδικευμένες δεξιότητες, ικανές να διασφαλίσουν την επαγγελματική του εξέλιξη. Επίσης, θα γνωρίσουν τους έμπειρους εκπαιδευτικούς και τα στελέχη της ΑΓΣ που αναλαμβάνουν να καθοδηγήσουν τους σπουδαστές να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν καινοτόμες και ορθές πρακτικές με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον και στόχο την αειφορική ανάπτυξη.

Υπενθυμίζεται ότι το Ι.ΙΕΚ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής προσφέρει υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και πρακτική άσκηση στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και εργαστήρια του εκπαιδευτικού αγροκτήματος της ΑΓΣ χτίζοντας στην μακρόχρονη παράδοση και αναγνωρισμένη εξειδίκευση του ιδρύματος στην αγροδιατροφική κατάρτιση.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!