ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ Ο ΜΟΥΦΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΒΙΤΡΙΟΛΙ ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ

 Καταδίκασε ο Μουφτής Κομοτηνής την επίθεση με βιτριόλι σε μητροπολίτες συγκεκριμένα τόνισε ότι «καταδικάζουμε εμείς ως θρησκευτικοί ηγέτες και εγώ ως Μουφτής Κομοτηνής και εύχομαι να μην επαναληφθεί αυτή η πράξη ποτέ ξανά και ελπίζω να μην γίνονται τέτοιες επιθέσεις κατά θρησκευτικών λειτουργών, από όποια θρησκεία και αν προέρχονται και να μην παίρνουν οι άνθρωποι τον νόμο στα χέρια τους, πρέπει να συμπεριφερόμαστε όπως ορίζει το Σύνταγμα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Δεν είναι καλό να συμβαίνουν τέτοια συμβάντα στην κοινωνία και ειδικά σε θρησκευτικούς λειτουργούς. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στους Μητροπολίτης μας».

1 σχόλιο:

 1. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

  Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, κάναμε αυτήν τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

  Γιατί πρέπει να λάβω δάνειο από τη HILLTOP;

  Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη διαδικτυακή εταιρεία δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
  - με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%
  - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
  - απαιτούνται πολύ λίγα χαρτιά
  - η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
  - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών εφαρμογής
  - ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

  Πώς μπορώ να λάβω δάνειο από το HILLTOP;

  Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD / EUR / POUND, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και διαλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε αυτό το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση του τμήματος, τις επιχειρήσεις, τις επισκευές σπιτιών και οποιαδήποτε άλλα σχετικά ζητήματα.

  email: hilltopfinance@protonmail.com

  email: hilltopfinancefirm@gmail.com

  whatsapp: κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα https://wa.link/gig6hb

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!