ΜΟΤΟΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ

Η Ένωση Μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης "Οι Αγριάνες", προσκαλεί όλους τους μοτοσυκλετιστές, στο 1⁰ Samothraki Free Ride, από 18 έως 21 Ιουνίου 2021, στο νησί των μεγάλων Θεών. Σε συνεργασία με τοπικούς φορείς έχουν εξασφαλίσει για όλους όσους συμμετέχουν, εκπτώσεις στα εισιτήρια του πλοίου, στην διαμονή στο camping, ενώ θα δοθούν και δωρεάν αναμνηστικά αυτοκόλλητα και t-shirt.

Είναι έτοιμα για διάθεση από σήμερα, τα κουπόνια με τα οποία όσοι μοτοσικλετιστές ταξιδεψουν στην Σαμοθράκη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, θα χρησιμοποιήσουν για τις εκπτώσεις και τις δωρεάν παροχές.

Πιο συγκεκριμένα, το κάθε κουπόνι είναι τρίπτυχο.

Το πρώτο θα το επιδείξετε κατά την έκδοση του εισιτηρίου, για να επωφεληθείτε απο την έκπτωση -25% στα εισητήρια μοτοσυκλέτας και επιβατων, που μας προσφέρει η Zante Ferries

Το δεύτερο θα το επιδείξετε στην είσοδο του camping, για να επωφεληθείτε από την έκπτωση -30% για τη διαμονή, που μας προσφέρει το Camping Varades

Το τρίτο κατά την άφιξη σας στο λιμάνι της Καμαριωτισσας σε μέλη του MOTO CLUB ALEXANDROUPOLIS "ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΕΣ" , για να παραλάβετε το αναμνηστικό t-shirt και το pin, που μας προσφέρουν ως χορηγία, επιχειρηματίες του νησιού, τα ονόματα των οποίων θα αναφερθούν σε ξεχωριστή ανάρτηση.

Τα κουπόνια θα μπορείτε να τα παραλαμβάνετε από:

Καφωδειο ΕΔΕΜ , Tasos Karalias, 14ης Μαΐου και Φειδίου γωνία.

Automobile Service, Antoni Antonakoudis, 2ο χλμ Αλεξανδρούπολης - συνόρων.

ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

 

Για την μετάβαση σας στην Σαμοθρακη, θα χρειαστεί να έχετε κανει rapid test ή self test.

«Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι μοτοσυκλετιστές Ελλάδας ταξιδεύουν κάθε χρόνο, για μία πανελλήνια συγκέντρωση» σημείωσε ο πρόεδρος του του MOTO CLUB ALEXANDROUPOLIS "ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΕΣ" Ηλίας Γρηγοράκης που συνέχισε εξηγώντας ότι «φέτος δεν καταφέραμε να δημιουργήσουμε αυτή την εκδήλωση που έχεις μία αναβολή της τελευταίας στιγμής, οπότε εμείς θεωρήσαμε ότι είναι μία χρυσή ευκαιρία να προσπαθήσουμε να προβάλουμε το νησί της Σαμοθράκης».  

«Έχουμε πάρα πολλούς φίλους εκεί, συνέχισε ο κ. Γρηγοράκης αναφέροντας ότι «έχουμε ιδιαίτερους δεσμούς με την Σαμοθράκη όποτε θέλουμε να προτείνουμε μία μοτοβόλτα στο νησί, ήρθαμε σε επαφή με τον κύριο Φωτεινό τον γνωρίζω ως μοτοσικλετιστή, τυγχάνει να είναι και ο Πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου Σαμοθράκης, αγκαλιάστηκε κατευθείαν αυτή η πρόταση και από τον δήμαρχο Σαμοθράκης και ξεκινήσαμε να οργανώνουμε αυτή την μότο βόλτα η οποία ουσιαστικά είναι ένα κάλεσμα». «Η πρότασή μας είναι ανοιχτή σε όλες τις λέσχες και σε όλες τις ομάδες ,ακόμη και στις παρέες και σε μεμονωμένους μοτοσυκλετιστές ,ακόμη και μη μοτοσυκλετιστές είναι μία μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε το νησί της Σαμοθράκης είναι ένα νησί με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά φυσική ομορφιά, ιστορία, πολιτισμό και είναι μία ευκαιρία για όλους μας να βρεθούμε εκεί το τριήμερο διευκρίνισε ο κ. Γρηγοράκης.

Ερωτηθείς ο πρόεδρος του MOTO CLUB ALEXANDROUPOLIS "ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΕΣ" αν έχουν ετοιμάσει το πρόγραμμα σημείωσε ότι «σε συνεργασία με τοπικούς μοτοσυκλετιστές, φίλους θα κάνουμε κάποιες διαδρομές, περιλαμβάνει μέχρι και ορειβασία, επισκέψεις στις βάθρες, επίσκεψη σε μουσείο, θα έχει πολλές δράσεις όλο το τριήμερο και θα έχουμε και κάποιες εκπλήξεις για τους μοτοσικλετιστές που θα έρθουν εκεί και θα συμμετέχουν».

Κληθείς να απαντήσει γιατί ζήτησε δημόσια συγνώμη για την αναβολή της πανελλήνιας μοτοσυγκέντρωσης εξήγησε ότι «σαν πρόεδρος και σαν Δ.Σ. της Ένωσης μοτοσυκλετιστών Αλεξανδρούπολης «ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΕΣ» ζητήσαμε συγνώμη από όλους τους φίλους μοτοσυκλετιστές γιατί είχαμε μία καθυστερημένη ανακοίνωση για την αναβολή της πανελλήνιας και νιώσαμε ότι έτσι κρατούσαμε σε ομηρία πάρα πολλούς φίλους που όλο το χρόνο περιμένουν αυτήν την εκδήλωση. Θα μπορούσε να είχε ανακοινωθεί λίγο νωρίτερα για να μπορούσαν όλοι να κάνουν το πρόγραμμά τους, παρόλα αυτά εμείς την πρόταση την έχουμε, είναι έτοιμη, μπορούν από τη σελίδα μας στο Facebook MOTO CLUB ALEXANDROUPOLIS "ΟΙ ΑΓΡΙΑΝΕΣ" να αντλούν περισσότερες πληροφορίες, υπάρχει έκπτωση στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για όσους πάνε στη Σαμοθράκη, για επιβάτες και μοτοσυκλέτα και έκπτωση στο κάμπινγκ της Σαμοθράκης, υπάρχουν και κάποια δώρα, όπως το αναμνηστικό μπλουζάκι και το  PIN το αυτοκόλλητο, ενώ  θα υπάρχουν και κάποιες άλλες εκπτώσεις από επαγγελματίες του νησιού. Όλοι στο νησί της Σαμοθράκης αγκάλιασαν αυτήν την πρωτοβουλία που πήραμε και είναι πολύ θετικοί. Γίνεται από ρομαντικούς μοτοσικλετιστές και απευθύνεται σε ρομαντικούς μοτοσικλετιστές».

«Δεν είχαμε καθόλου χρόνο, όμως ακόμη τρέχουμε για να μπορέσουμε να κάνουμε αυτήν τη διοργάνωση» δήλωσε και συνέχισε αναφέροντας ότι  «το όνομα αυτής της μοτοπορείας, επειδή συνηθίζουμε να δίνουμε όνομα στις βόλτες μας, αυτήν την ονομάσαμε Σαμοθράκη free Ride, μία ελεύθερη βόλτα, όπως το ελεύθερο πνεύμα της Σαμοθράκης, μπορεί να γίνει και θεσμός αυτό εάν φέτος πάνε όλα καλά ευελπιστούμε να γίνει θεσμός και να γίνεται αυτή η βόλτα κάθε χρόνο».

«Σας περιμένουμε όλους με θετική διάθεση και πολλά χαμόγελα» είπε καταλήγοντας.
1 σχόλιο:

 1. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

  Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, κάναμε αυτήν τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

  Γιατί πρέπει να λάβω δάνειο από τη HILLTOP;

  Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη διαδικτυακή εταιρεία δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
  - με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%
  - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
  - απαιτούνται πολύ λίγα χαρτιά
  - η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
  - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών εφαρμογής
  - ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

  Πώς μπορώ να λάβω δάνειο από το HILLTOP;

  Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD / EUR / POUND, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και διαλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε αυτό το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση του τμήματος, τις επιχειρήσεις, τις επισκευές σπιτιών και οποιαδήποτε άλλα σχετικά ζητήματα.

  email: hilltopfinance@protonmail.com

  email: hilltopfinancefirm@gmail.com

  whatsapp: κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα https://wa.link/gig6hb

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!