ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 3Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 Μια εξαιρετική εκδήλωση με προσεγμένες χορογραφίες πραγματοποίησε σήμερα το πρωί το 3ο δημοτικό σχολείο Κομοτηνής για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821. Παράλληλα παρουσιάστηκε το περιοδικό που έχει πληροφορίες για ήρωες και μάχες του 21 και εμπεριέχει και ζωγραφιές των παιδιών με το ίδιο θέμα.

Μιλώντας για την εκδήλωση η υποδιευθύντρια του 3ου Δημοτικού σχολείου Κομοτηνής Μαίρη Παρασκευούδη  σημείωσε ότι «είμαστε εδώ σήμερα για να γιορτάσουμε τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 21, τα οποία είναι σταθμός στην ιστορία του νεότερου Ελληνισμού, εφόσον οδήγησαν και μετά από 400 χρόνια σκλαβιάς στην δημιουργία ελληνικού ανεξάρτητου κράτους, που ενέπνευσαν τους Έλληνες, τις νεότερες γενιές Ελλήνων. Διαδοχικές επαναστατικές εξεγέρσεις, εμψύχωσαν σαν τους Έλληνες σε καιρούς δοκιμασίας. Μιλάμε για ένα κορυφαίο γεγονός στην ιστορία της σύγχρονης Ευρώπης, αυτό λοιπόν το γεγονός θα γιορτάσουμε εδώ μαζί με τα παιδιά μας στην δύσκολη εποχή που διανύουμε της πανδημίας».

«Εφόσον τα παιδιά ήταν περιορισμένα στο σπίτι με την  τηλεκπαίδευση, επανήλθαν στο σχολείο και θελήσαμε να τα βγάλουμε από την τάξη διατηρώντας πάντα τα μέτρα ασφάλειας και για μας και για τα παιδιά κυρίως» τόνισε η κα. Παρασκευούδη που συνέχισε «αποφασίσαμε να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, γιατί  με τη μουσική εκφράζουμε τα συναισθήματά μας ,να δούμε το χαμόγελό τους να φωτίζει το πρόσωπό τους».

«Στην εκδήλωση συμμετέχουν δύο τμήματα της τετάρτης τάξης το Δ2 και το Δ3 και θα ακούσετε τα παιδιά που θα τραγουδήσουν και θα χορέψουν το «Να τανε το 21» με τον Νταλάρα, «το Θούριο του Ρήγα» με το Ξυλούρη, και το «ας κρατήσουν οι χοροί» του Σαββόπουλου εξήγησε η κα. Παρασκευούδη.

«θα ήθελα να τονίσω στο σημείο αυτό ούτε τα παιδιά έχουν κάνει κάποιες εργασίες μαζί με τη δασκάλα της πέμπτης τάξης και με τη δασκάλα εικαστικών την κα. Έφη Βασιλουδη, δημιούργησαν ένα περιοδικό που αναφέρει την ιστορία και μάχες των ηρώων του 21»ανέφερε η υποδιευθύντρια του σχολείου.

Τι ζωγραφιές και τα ιστορικά στοιχεία που συγκέντρωσαν για τις μάχες του 21 οι μαθητές και συγκεντρώνονται στο περιοδικό που δημιούργησαν, παρουσίασε η δασκάλα των εικαστικών Έφη βασιλούδη πού διευκρίνισε ότι «τα παιδιά βρήκαν κάποιες πληροφορίες για κάποιους ήρωες και για μάχες του 21 και  προσπάθησαν να τις ζωγραφίσουν για το περιοδικό αυτό, δουλέψαμε με ομαδικότητα και βγήκε ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα».

«Στην δύσκολη καθημερινότητα που διανύουμε προσπαθήσαμε να δώσουμε χαρά στα παιδιά, δεν είναι μόνο τα γραμματικά φαινόμενα και όλα αυτά που διδάσκουμε, νομίζω ότι πρέπει να τονίσουμε κάποια πολύ σημαντικά  γεγονότα της πατρίδας μας τόνισε καταλήγοντας η κα. . Παρασκευούδη.
1 σχόλιο:

 1. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

  Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, κάναμε αυτήν τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

  Γιατί πρέπει να λάβω δάνειο από τη HILLTOP;

  Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη διαδικτυακή εταιρεία δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
  - με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%
  - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
  - απαιτούνται πολύ λίγα χαρτιά
  - η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
  - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών εφαρμογής
  - ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

  Πώς μπορώ να λάβω δάνειο από το HILLTOP;

  Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD / EUR / POUND, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και διαλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε αυτό το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση του τμήματος, τις επιχειρήσεις, τις επισκευές σπιτιών και οποιαδήποτε άλλα σχετικά ζητήματα.

  email: hilltopfinance@protonmail.com

  email: hilltopfinancefirm@gmail.com

  whatsapp: κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα https://wa.link/gig6hb

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!