Βουλευτής Ροδόπης Δ. Χαρίτου στον υπουργό Εθνικής Άμυνας: Άμεση στελέχωση με υγειονομικό προσωπικό του 212 ΚΙΧΝΕ Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ξάνθης

 


Προς το Προεδρείο της Βουλής των Ελλήνων

ΑΝΑΦΟΡΑ

Για τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας

Θέμα: «Άμεση στελέχωση με υγειονομικό προσωπικό του 212 ΚΙΧΝΕ Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ξάνθης»

 

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ Χαρίτου Δημήτρης, μαζί με άλλους 13 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, κατέθεσε προς τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας αναφορά την επιστολή της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης με θέμα: «Υγειονομική κάλυψη 212 ΚΙΧΝΕ (Κινητικότητα Ιατρονοσηλευτικού Προσωπικού», στην οποία περιγράφονται τα προβλήματα που προκαλεί στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του στρατιωτικού προσωπικού ΑΜΘ η υποστελέχωση του 212 ΚΙΧΝΕ Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ξάνθης.

Στην επιστολή της η Ένωση επισημαίνει το σοβαρό πρόβλημα υποστελέχωσης που δημιουργείται στο 212 ΚΙΝΧΕ Ξάνθης από τη μη αναπλήρωση των θέσεων υγειονομικών που μετακινούνται σε άλλες μονάδες. Αποτέλεσμα αυτού είναι όσοι έχουν ανάγκη περίθαλψης να μετακινούνται στο 424 ΓΣΝΕ Θεσσαλονίκης και να επιβαρύνονται με επιπλέον έξοδα.

Η Ένωση ζητά την άμεση στελέχωση με υγειονομικό προσωπικό του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Ξάνθης και την αναβάθμισή του, καθώς καλύπτει μία ευρύτερη περιοχή για τους στρατιωτικούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!