Κομοτηνή: Ασέλγεια σε βάρος 12χρονης από 80χρονο κατήγγειλε η μητέρα της

 


Την ασέλγεια σε βάρος της 12χρονης κόρης της κατήγγειλε η μητέρα του 12χρονου κοριτσιού. Το συμβάν συνέβη πριν τρείς μέρες που έβρεχε στο κέντρο της Κομοτηνής και νωρίς το μεσημέρι,  η μητέρα άφησε την 12χρονή να περιμένει στο πεζοδρόμιο και πήγε να φέρει το αυτοκίνητο για να την πάρει. Όταν επέστρεψε άκουσε την κόρη της να ουρλιάζει, καθώς όπως ισχυρίζεται η μητέρα ο 80χρόνος την είχε φωνάξει μέσα και ασέλγησε σε βάρος της. Η μητέρα κάλεσε την αστυνομία και ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη. Η υπόθεση εκδικάζεται σήμερα και η μητέρα θέλει να τιμωρηθεί ο δράστης και να μην αφεθεί ελεύθερος λόγω ηλικίας.

Το απόγευμα θα δημοσιεύσουμε βίντεο από όσα μας μετέφερε η μητέρα της 12χρονης.

1 σχόλιο:

 1. Πού να πάρετε ένα αξιόπιστο δάνειο;

  Η απόκτηση νόμιμης πιστωτικής εταιρείας ήταν πάντα ένα μεγάλο πρόβλημα. Σε πελάτες που έχουν οικονομικά προβλήματα και χρειάζονται λύση για αυτό. Το ζήτημα της πίστωσης και των προπληρωμών είναι κάτι που οι πελάτες ανησυχούν πάντα όταν αναζητούν δάνειο από νόμιμο δανειστή. Ωστόσο, κάναμε αυτήν τη διαφορά στον κλάδο δανεισμού με την εταιρεία HILLTOP FINANCE. (hilltopfinancefirm@gmail.com)

  Γιατί πρέπει να λάβω δάνειο από τη HILLTOP;

  Εδώ στο HILLTOP προσπαθούμε να είμαστε η καλύτερη διαδικτυακή εταιρεία δανείων όσον αφορά τις υπηρεσίες και την ικανοποίηση των πελατών μας. Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια στο 90% των αιτούντων μας
  - με επιτόκιο τόσο χαμηλό όσο 3%
  - χωρίς απαίτηση πιστοληπτικής ικανότητας
  - απαιτούνται πολύ λίγα χαρτιά
  - η προγραμματισμένη ημερομηνία αποπληρωμής είναι ελαστική
  - εκταμίευση δανείου μεταξύ 24 ωρών εφαρμογής
  - ένα πολύ φιλικό περιβάλλον.

  Πώς μπορώ να λάβω δάνειο από το HILLTOP;

  Προσφέρουμε ακάλυπά δάνεια που κυμαίνονται από 3000 έως 500000 σε USD / EUR / POUND, εξακολουθούν να ισχύουν άλλα ισοδύναμα νομίσματα. Τώρα βιαστείτε και διαλέξτε τη φόρμα αίτησης για να λάβετε αυτό το επιθυμητό δάνειο για την ενοποίηση του τμήματος, τις επιχειρήσεις, τις επισκευές σπιτιών και οποιαδήποτε άλλα σχετικά ζητήματα.

  email: hilltopfinance@protonmail.com

  email: hilltopfinancefirm@gmail.com

  whatsapp: κάντε κλικ στο σύνδεσμο για να στείλετε ένα άμεσο μήνυμα https://wa.link/gig6hb

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!