ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ ΣΤΟΥΣ VERDES EQUO ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

 

Οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ αποστείλαμε συγχαρητήρια επιστολή στο Ισπανικό πράσινο κόμμα Verdes Equo για την δεύτερη θέση που κατέλαβαν μαζί με τους Más Madrid στις εκλογές της Μαδρίτης. Η επιστολή έχει ως εξής:
 
«Αγαπητοί φίλοι

Εκ μέρους των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ, θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την 2η θέση στις πρόσφατες τοπικές εκλογές της Μαδρίτης που κατέλαβε ο συνασπισμός Más Madrid στον οποίο συμμετέχει το κόμμα σας Verdes Equo.

Το πράσινο κύμα που έχει ξεκινήσει να σαρώνει την Ευρώπη συνεπήρε και την Ισπανία, ανεβάζοντας τους Πράσινους στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κάνοντας όλους εμάς που υποστηρίζουμε και υπηρετούμε την Πολιτική Οικολογία, περήφανους και αισιόδοξους.

Σίγουρα οι προκλήσεις που θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε σε συνεργασία  με τους Más Madrid είναι πολλές, είμαστε όμως βέβαιοι, ότι θα τα καταφέρετε, καθώς η πρόσφατη ιστορία της κρίσης του κορονοϊού μας δίδαξε, πως μόνο με συγκροτημένο πλάνο και αναθεώρηση πολλών βεβαιοτήτων με  ολιστικές πολιτικές μπορούμε να  αντιστρέψουμε την καταστροφική πορεία των κοινωνιών μας και ως εκπρόσωποι των πράσινων δυνάμενων να διεκδικήσουμε τη θέση που μας αναλογεί στην κοινωνία και τους θεσμούς των χωρών μας.

Ευελπιστούμε σύντομα το πράσινο κύμα να συνεπάρει και τη δική μας χώρα και τους πολίτες της. Καλή επιτυχία στα καθήκοντά σας!
 
Με εκτίμηση,
Έλενα Μπότση
Δημήτρης Πολιτόπουλος
Συνεκπρόσωποι των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!