Επισκέψεις Τούρκου Υφυπουργού εξωτερικών Γιαβούζ Σελίμ Κιράν στην Κομοτηνή

 
Συνέχισε σήμερα δεύτερη ημέρα την περιοδεία του στην πόλη της Κομοτηνής, ο υφυπουργός εξωτερικών της Τουρκίας Γιαβούζ Σελίμ Κιράν από νωρίς το πρωί είχε συνάντηση με τον ψευδομουφτή, στην συνέχεια με την κοινοπραξία καπνοπαραγωγών και επισκέφτηκε το 1ο μειονοτικό δημοτικό σχολείο Κομοτηνής . Ο τελευταίος του σταθμός για σήμερα ήταν ο τάφος του Αχμέτ Σαδίκ όπου εκεί μόνο προέβη σε προκλητικές δηλώσεις…

Νωρίτερα, ο Γιαβούζ Σελίμ Κιράν συναντήθηκε με τον ψευδομουφτή Κομοτηνής Ιμπραήμ Σερήφ, ο οποίος τον ενημέρωσε για το έργο της ψευδομουφτείας και ιδίως τα μαθήματα Κορανίου αλλά και λοιπές δραστηριότητες που πραγματοποιεί. 

Στην συνέχεια επισκέφτηκε την αγορά της Κομοτηνής όπου ο Τούρκος ΥΦΥΠΕΞ έδωσε σε καταστηματάρχες τους χαιρετισμούς του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανταλλάζοντας ευχές μαζί τους για το Ραμαζάνι και το Μπαϊράμι.

Αργότερα επισκέφθηκε τον Συνεταιρισμό Καπνοπαραγωγών Θράκης, όπου ενημερώθηκε για τις οικονομικές εξελίξεις του κλάδου από τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Χουσεΐν Εσάτ ενώ ακολούθως μετέβη στο 1ο Μειονοτικό Δημοτικό Σχολείο.

Εκεί, ενημερώθηκε από γονείς μαθητών για εκπαιδευτικά προβλήματα της μειονότητας ενώ πριν αναχωρήσει φύτεψε στην αυλή του σχολείου ένα πλατάνι ως «ανάμνηση» της επίσκεψης του.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!