ΔΙΑΣΤΑΚΤΙΚΟΙ ΟΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕ ΚΛΕΙΣΕ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ
Άρχισε η τουριστική κίνηση στο Φανάρι Ροδόπης, ενώ εμφανίστηκαν και οι πρώτοι βαλκάνιοι τουρίστες , ωστόσο όπως επισημαίνουν οι καταστηματάρχες του Φαναρίου είναι διστακτικοί στο να κάνουν κρατήσεις.

Με το άνοιγμα των συνόρων έκαναν την εμφάνιση τους στο Φανάρι και οι πρώτοι Βαλκάνιοι τουρίστες, γεγονός που έδωσε μια συγκρατημένη αισιοδοξία στους επαγγελματίες. Υπάρχει βέβαια και κίνηση από τις γειτονικές πόλεις τις Ξάνθης και της Κομοτηνής.

«Δεν θα Έλεγα ότι είναι η αναμενόμενη κίνηση ευελπιστούμε για το καλύτερο» δήλωσε ο καταστηματάρχης Χρήστος Φερελάκος από το Φανάρι, ενώ διευκρίνισε ότι  «σιγά-σιγά να στηρίζουν από Κομοτηνή, από Ξάνθη έρχεται και λίγος κόσμος από τη Βουλγαρία Αναμένουμε για το καλύτερο με βαλκάνιους τουρίστες και αυτό σίγουρα θα βοηθήσει, ευελπιστώντας βέβαια ότι δεν τα ξανά κλείσουν τα σύνορα» Ερωτηθείς για το πώς ήταν η κατάσταση πέρσι με κλειστά τα σύνορα σημείωσε ό κ. Φερελάκος ότι «η περσινή χρονιά με τα κλειστά σύνορα ήταν απογοητευτική έως χάλια».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχουν κρατήσεις δήλωσε ότι «είναι λίγο διστακτική οι τουρίστες, περιμένουμε να μας απαντήσουν και από τα τουριστικά γραφεία, για να δούμε το ενδιαφέρον των τουριστών και από κει θα βγάλουμε ένα συμπέρασμα αλλά ακόμη πιστεύω είναι λίγο νωρίς. Ακόμη κρατήσεις δεν έχουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!