ΛΑΟΣ Ροδόπης: Άφαντη και σιωπηλή η Κυβέρνηση απέναντι στις προκλήσεις του Τούρκου ΥΦΥΠΕΞ

 

Από το μεσημέρι της Τετάρτης 5 Μαϊου 2021 ο υφυπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Γιαβούζ Σελίμ Κιράν, «αλωνίζει» σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, μιλώντας προκλητικά για «Τουρκική» Μειονότητα στη Θράκη και κάνοντας συναντήσεις με τους Ψευτομουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής.

Όπως λέει και ο ίδιος, ονόμασε την επίσκεψή του ως «ιδιωτική», αλλά αυτό δεν ξέρουμε ακριβώς τι σημαίνει, συνεχίζοντας να προκαλεί και να μιλάει για «Τουρκική» Μειονότητα, κάτι που δεν ισχύει.

Η Ελληνική Κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός της χώρας μας, παραμένουν άφαντοι, χωρίς να τολμούν να «τραβήξουν» το αυτί του Τούρκου Υφυπουργού και παραμένουν σιωπηλοί.

Αλήθεια, μπορούν να μας απαντήσουν, στη συγκεκριμένη περίπτωση, που έχει επαναληφθεί και κατά το παρελθόν, τί ισχύει και τί κυρώσεις μπορεί να δεχτεί ο Τούρκος Υφυπουργός, επίσημα και ανεπίσημα;

Θα πρέπει να καταλάβει Ελληνικός λαός, ότι μόνο με μία Πατριωτική Παράταξη, η Ελλάδα δεν θα μείνει μόνο στα λόγια «απέναντι» στις προκλήσεις της γείτονας χώρας, αλλά θα προβεί και σε διεκδικήσεις που τις αναλογούν.

 

Από το γραφείο Τύπου του ΛΑΟΣ Ροδόπης 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!