Κ. Ιατρίδης πτέραρχος ε.α. :Για πόσο ακόμη οι Ελληνικές Κυβερνήσεις θα κάνουν τα στραβά μάτια στην ολοφάνερη απειλή που διαμορφώνεται στη Θράκη;


Ο ψεύτο Μουφτης της Ξάνθης Αχμέτ Μέτε προχθές με την ευκαιρία του Μπαιράμι , ταγμένος στο δόγμα του Νεοθωμανισμού και τη μεγαλομανία του Ερντογάν, ανέβασε ευχές συνοδευόμενες από φωτομοντάζ του Σαλαντίν να μπαίνει στη σύγχρονη Ιερουσαλήμ. Δηλ. σήκωσε τη σημαία του Τζιχάντ και δυστυχώς κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος" αναφέρει ο πτέραρχος εν αποστρατεία Κωνσταντίνος Ιατρίδης.
"Για το 1821 έγραψε…«Το 1821 και στα μετέπειτα γεγονότα μπορεί να ειπωθεί πως δολοφονήθηκαν εκατοντάδες χιλιάδες Τούρκοι-μουσουλμάνοι. Αυτή την ευλογημένη νύχτα τιμούμε όλα τα τέκνα του Πορθητή που δολοφονήθηκαν από ανθρώπους με τους οποίους επί αιώνες ζούσαν μαζί μέσα σε αμοιβαίο σεβασμό και ανεκτικότητα. Αποδίδουμε στον Αλλάχ εκείνους που δεν σέβονται την αγία μνήμη τους». Δηλ. Οι Οθωμανοί ήρθαν κατέλαβαν την πατρίδα μας, εξισλάμισαν δια της βίας, σκότωσαν, βίασαν, έπαιρναν τα καλύτερα παιδιά μας με το παιδομάζωμα και ο Μέτε το λέει αυτό ανεκτικότητα και σεβασμό…Έλεος !!!
Χθές με προκλητική ανάρτησή του στο twitter ζήτησε την άμεση απομάκρυνση των Χριστιανών της Ιερουσαλήμ, τασσόμενος υπέρ της Χαμάς και εναντίον των χριστιανών!!
Ο κύριος αυτός κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος χωρίς να υφίσταται τις προβλεπόμενες από το νόμο συνέπειες, με την ανοχή και τη σιωπή των αρμοδίων!!
Υπάρχουν σαφείς πολιτικές ευθύνες" σημειώνει καταλήγοντας ο κ. Ιατρίδης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!