ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥΡΙΣΤΩΝ

 Εργασίες διαμόρφωσης παραλιών, πεζοδρομήσεις, τοποθέτηση ομπρελών, και πολλές άλλες εργασίες λαμβάνουν χώρα στο Φανάρι που ετοιμάζεται για να υποδεχτεί τους τουρίστες, ας δούμε τι μας δήλωσε ο πρόεδρος του Φαναρίου Πέτρος Καραβέτης.

«Έγινε διαμόρφωση και αναμένεται να τοποθετηθούν και ομπρέλες και οι υπόγειοι κάδοι στην παραλία Ιουλίας» τόνισε ο πρόεδρος τοπικού συμβουλίου του Φαναρίου Πέτρος Καραβέτης που σημείωσε ότι «οι περισσότερες ομπρέλες έχουν μπει στις παραλίες της Αγωγής, Μολυβωτής, παραλία μέσης και Γλυφάδας και τελειώνουμε αύριο με την παραλία Ιουλίας και σειρά έχει από εβδομάδα να τοποθετηθεί το seatrac».

Ερωτηθείς για το αν άνοιξαν τα beach bars, ανέφερε ότι  «ήδη λειτουργεί ένα beach bar στην παραλία Αρωγής και τα υπόλοιπα στην παραλία Αρωγής και Φαναρίου ετοιμάζονται και θα ανοίξουν το Σαββατοκύριακο ή το αργότερο μέσα στην επόμενη εβδομάδα».

«Άνοιξαν και τα σύνορα της Νυμφαίας και συνεχίζουμε δυναμικά» υποστήριξε ο κ. Καραβέτης που συνέχισε εξηγώντας ότι «ένα μεγάλο έργο είναι το τουριστικό πάρκο στο φανάρι, το συνεδριακό παρατηρητήριο και ο πεζόδρομος που θα είναι από το κάμπινγκ μέχρι τα όρια του Φαναρίου, περίπου στα 1.100 μέτρα θα είναι ο πεζόδρομος έχουν γίνει οι προεργασίες για τα 600 μέτρα περίπου μέχρι την Παρασκευή ή την αρχή της επόμενης εβδομάδας θα τελειώσουν τα 100 m που είναι μπροστά από τα beach bars ώστε να μπορούν και αυτοί να δουλέψουμε με άνεση να υποδεχτούν τον κόσμο τους»

Στην έλευση των βαλκάνιων τουριστών που έκαναν την εμφάνιση τους μόλις άνοιξαν τα σύνορα αναφέρθηκε ο κ. Καραβέτης που δήλωσε ότι «Βούλγαροι τουρίστες φάνηκαν το Σάββατο που άνοιξαν τα σύνορα Είχαμε κάτι στο φανάρι που ήρθαν είτε για να μείνουν, είτε για φαγητό, ήδη υπάρχουν κάποιες κρατήσεις αλλά είναι πολύ διστακτικοί, με το άνοιξε κλείσε των συνόρων,  φοβούνται κι αυτοί» «Ευχαριστώ πάρα πολύ που φέτος επιτέλους τα σύνορα είναι ανοιχτά και ελπίζω να μην έχουμε το περσινό φιάσκο» επισήμανε ο πρόεδρος του Φαναρίου που ανέφερε ότι «έχουμε το γκρέιντερ του δήμου στο φανάρι το οποίο διαμορφώνει τους δρόμους εντός του οικισμού οπότε και μες στην εβδομάδα αν όχι αύριο θα πάει να διαμορφώσει και τους δρόμους της Αρωγής, να μην έχει κανένας παράπονο και να είμαστε καλά. Ο δήμος προσπαθεί να κάνει ότι καλύτερο για τον τόπο μας σε σχέση ειδικά με τα προηγούμενα χρόνια, με την συγκεκριμένη διοίκηση δεν έχουμε κανένα παράπονο, συνεργαζόμαστε απίστευτα καλά».

ΚΙΝΕΖΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!