Α. ΙΩΑΝΝΟΥ: Ο ΔΗΜΟΣ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ

 Σκληρή κριτική άσκησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών Απόστολος Ιωάννου για τα τεκταινόμενα στον Δήμο, κατηγορώντας τον Δήμαρχο ότι δεν έχει επιλύσει τα θέματα της καθημερινότητας των δημοτών και ότι μαζεύει υποσχέσεις από τα Υπουργεία χωρίς να υπάρχει κανένα έργο.

Πολλά προβλήματα εμφανίστηκλαν και λόγο πανδημάις που υποχρέωσε τους Δήμους να διαθέσουν χρήματα με αποτέλεσμα ακόμη και θέματα της διαχείρισης της καθημερινότητας δεν έχουν υλοποιηθεί, τόνισε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Μαρωνείας Σαπών Απόστολος Ιωάννου, που ανέφερε τα προβλήματα που υπάρχουν , όπως η έλλειψη νερού και αγροτική οδοποιία.

Για το θέμα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του οικισμού παλιννοστούντων μίλησε μεταξύ άλλων ο κ. Ιωάννου που σημείωσε ότι υπάρχουν οικογένειες που ακόμη και σήμερα δεν έχουν τις βασικές υποδομές.

Την πρόθεση του να δυναμώσει τον συνδυασμό του και να διεκδικήσει ξανά τον Δήμο Μαρωνείας - Σαπών δήλωσε ο κ. Ιωάννου που άφησε αιχμές ότι κάποιοι προσεγγίζουν συμβούλους άλλων παρατάξεων για να τους αποδυναμώσουν, ενώ παράλληλα διευκρίνισε ότι ο Δήμαρχος Μαρωνείας - Σαπών Ντίνος Χαριτόπουλος μαζεύει μόνο υποσχέσεις από τους Υπουργούς και δεν γίνεται κανένα έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!