ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΑΝ 200.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΜΑΡΩΝΕΙΑΣ ΣΑΠΩΝ ΚΑΙ 50.000 ΓΙΑ ΔΗΜΟ ΙΑΣΜΟΥ ΛΟΓΩ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ

 


Τις θερμές του ευχαριστίες προς τον αρμόδιο Αν Υπουργό Εσωτερικών Στέλιο Πέτσα εξέφρασε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης για την άμεση ανταπόκριση του στα αιτήματα των Δήμων Μαρώνειας - Σαπών και Ιάσμου για τα οποία και ο ίδιος έκανε προηγουμένως τη σχετική στοιχειοθετημένη παρέμβαση.

Με την απόφαση της Κυνέρνησης ο Δήμος Μαρώνειας Σαπών θα εκταμιεύσει 200.000 ευρώ για την αντιμετώπιση ζημιών και καταστροφών που προκλήθηκαν από τη θεομηνία κατά τα προηγούμενα έτη, η οποία προκάλεσε σημαντικές καταστροφές σε υποδομές και πολλές κατοικίες(περιπου300)

Αντίστοιχα για το Δήμο Ιάσμου εκταμιεύτηκαν 40.000 ευρώ για ανάλογες ζημιές. Όλα θα πληρωθούν με απολογιστικά παραστατικά εντός του επόμενου διαστήματος.

Να θυμίσουμε ότι και στις δύο περιπτώσεις ο Ευριπίδης Στυλιανίδης ενήργησε άμεσα μετά από προηγούμενη επικοινωνία, τόσο με τους Δημάρχους, όσο και με τους κατοίκους μετά από επιτόπου επισκέψεις. Όπως δήλωσε ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας: «Η Κυβένηση Κ. Μητσοτακη επιδεικνύει αντανακλαστικά και ευαισθησία για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουμε. Ευχαριστώ θερμα για την ανταπόκριση του τον καλό φίλο Αν. Υπουργό Στέλιο Πέτσα»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!