Ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ SELF TEST

 


Το θέμα της διαδικασίας διάθεσης των self tests από τα φαρμακεία για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης και ασφαλούς διάθεσης των στους πολίτες, συζητήθηκε σε διαδικτυακή διάσκεψη των προέδρων των Φαρμακευτικών Συλλόγων της χώρας.

Στόχος της διάσκεψης ήταν να εξασφαλιστεί με τον καλύτερο τρόπο η διανομή, η κατανομή και επάρκεια των τεστ, ώστε ο πολίτης να μπορέσει να τα προμηθευτεί ανεμπόδιστα και χωρίς προβλήματα. 

Όπως διευκρινίστηκε σύμφωνα με τις μέχρι σήμερα ανακοινώσεις των αρμόδιων Υπουργείων, η διάθεση θα αφορά μόνο σε μαθητές λυκείου και εκπαιδευτικούς . Όλα τα άλλα ΑΜΚΑ θα είναι «κλειστά» και επομένως οι υπόλοιποι δικαιούχοι δεν θα πρέπει να προσέρχονται στα φαρμακεία για την προμήθειά των self tests.

 O Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος απευθύνει έκκληση προς τους δικαιούχους να μην προσέρχονται στα εφημερεύοντα φαρμακεία για λόγους εύρυθμης λειτουργίας, για λόγους Δημόσιας Υγείας και για την αποφυγή ταλαιπωρίας τους, προγραμματίζοντας την προμήθεια των self tests σε ώρες που θα είναι όλα τα φαρμακεία ανοικτά. 

         Ο ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΟΣ  ΣΥΛΛΟΓΟΣ   ΡΟΔΟΠΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ :


1.ΤΑ SELF TEST ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΕΙΩΝ  ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ  ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ !

 

2. ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΤΕ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ  ΠΟΛΙΤΩΝ !

 

3. ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΜΚΑ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΕ ΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΧΑΡΤΙΟΥ


4. ΕΑΝ ΒΓΕΙΤΕ ΘΕΤΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ  ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΑΣ, ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΣΑΣ  !.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!