Άρωμα άνοιξης μύρισε σήμερα το πρωί στο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης "Άγιοι Θεόδωροι" - επίσκεψη συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτών Κομοτηνής Άρωμα άνοιξης μύρισε σήμερα το πρωί στο Σύλλογος Μέριμνας ΑμεΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης "Άγιοι Θεόδωροι", όπου πραγματοποίησαν επίσκεψη μέλη του συλλόγου Ανατολικορωμυλιωτων Κομοτηνής, μαζί με τα χελιδονίσματα και το μουσικό εργαστήρι του Χρήστου Χατζόπουλου. 

"Η χαρά και η αγάπη που δώσαμε και πήραμε τραγουδώντας και χορεύοντας, καλωσορίζοντας με αυτό τον τρόπο την άνοιξη, δημιούργησαν μοναδικά συναισθήματα. Οι μουσικές των παιδιών του Εργαστηρίου Παραδοσιακής Μουσικής Music school NOTA του κ.Christos Chatzopoulos, καθώς και τα αναμνηστικά δωράκια που ετοίμασε ο Σύλλογός μας, έφεραν στις καρδιές των παιδιών του Συλλόγου «Άγιοι Θεόδωροι» ενθουσιασμό και πολλά πολλά χαμόγελα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ.Χρήστο Χατζόπουλο για τη συνεχή και δημιουργική συνεργασία με το σύλλογό μας, στη Διεύθυνση, στο Δ.Σ. και στο προσωπικό του Συλλόγου Μέριμνας Α.με.Α. Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης «Άγιοι Θεόδωροι» για την υπέροχη φιλοξενία και τέλος στη
Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας, Αθλητισμού Κομοτηνής
και ιδιαίτερα στην κ. Νατάσα Λιβεριάδου για τη στήριξη στην υλοποίηση της δράσης αυτής.
Καλό Πάσχα σε όλους!" τόνισαν τα μέλη του συλλόγου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!