ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑΜε πολλές δυσκολίες χαρακτηρίστηκαν οι φετινές εκπτώσεις που για τον λόγο αυτό πήρε παράταση η εκπτωτική περίοδος, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του σωματείου ένδυσης και υπόδησης Κομοτηνής Γιώργος Κασάπης που μίλησε για την κίνηση στα καταστήματα τώρα, αλλά και για το ιδανικό άνοιγμα.

«Οι εκπτώσεις είχαν φέτος τις δυσκολίες τους , ήμασταν κλειστά στην αρχή της εκπτωτικής περιόδου, μετά ανοίξαμε με ραντεβού, μετά πάλι μας περιορίσανε, στο πλαίσιο αυτό κύλησε όσο ποίο ομαλά μπορούσε» τόνισε ο αντιπρόεδρος του σωματείου ένδυσης και υπόδησης Κομοτηνής Γιώργος Κασάπης ερωτηθείς για την κίνηση στην διάρκεια των εκπτώσεων, ενώ σημείωσε ότι «Σίγουρα δεν ήταν το αναμενόμενο, υπήρχαν πολλά προβλήματα, ο κόσμος είναι λίγο συγκρατημένος, ωστόσο όλοι επαγγελματίες προσπαθούν» και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους επαγγελματίες που τηρούν τα μέτρα που ορίζουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Όσον αφορά την πανδημία υπάρχει μια έξαρση γεγονός που κάνει τον κόσμο ποίο επιφυλακτικό, τόνισε ο κ. Κασάπης που συνέχισε τονίζοντας ότι «εύχομαι σιγά - σιγά και όσο οδεύουμε προς το Πάσχα να αυξηθεί η κίνηση και να μπορέσουμε και εμείς να ορθοποδήσουμε.

Αναφορικά με την κίνηση αυτή την περίοδο σημείωσε ότι «ο Μάρτιος είναι ένας μήνας μεταβατικός και ετοιμάζονται όλα τα καταστήματα και κυρίως η ένδυση και η υπόδηση για το Πάσχα και περιμένουμε με την καλυτέρευση του καιρού να έχουμε και αύξηση της κινητικότητας».

Ερωτηθείς ο  κ. Κασάπης για το ιδανικό άνοιγμα δήλωσε πως «ιδανικό θα ήταν η επιστροφή στην κανονικότητα», κάτι που δεν βλέπει εφικτό και άμεσα, ενώ συμπλήρωσε ότι «πρέπει να μάθουμε να ζούμε με την πανδημία. Ενώ ανέφερε ότι το ιδανικό θα ήταν να έχουμε περισσότερο κόσμο στα καταστήματα μας, να κυκλοφορεί έξω άνετα ο κόσμος όμως λέμε δόξα τον θεό και γι΄αυτό, γιατί υπάρχουν και χειρότερα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!