Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης ενόψει Πάσχα στις Δομές του Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Κομοτηνής και στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος

 Ευχές και δώρα ενόψει του Πάσχα, προσέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης σε επισκέψεις του στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Παίδων Κομοτηνής και στη Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος, τηρουμένων των απαραίτητων υγειονομικών μέτρων που προβλέπονται .

Κατά την επίσκεψη στο Θεραπευτήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, μετά από μία σύντομη ξενάγηση στους χώρους, συνομίλησε με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και του υγειονομικού προσωπικού του. Επισήμανε το σημαντικό ρόλο της δομής  εκφράζοντας το ενδιαφέρον του για τη στήριξη της.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις μοναχές της Ιεράς Μονής Παναγίας Φανερωμένης, οι οποίες τον υποδέχθηκαν θερμά. Μάλιστα εξέφρασαν την ικανοποίηση τους κάνοντας λόγο για το αντιπλημμυρικό έργο που υλοποιήθηκε στην περιοχή, προστατεύοντας τον χώρο της Μονής στο σύνολό της από έντονες πλημμύρες που είχαν σημειωθεί τακτικά.

«Επισκεφθήκαμε ανθρώπους που δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό. Σε κάθε περίπτωση αξίζουν την εκτίμηση και τον σεβασμό μας για τη δύναμη ψυχής που καταθέτουν, διατηρώντας τις δομές προς όφελος των παιδιών και των πολιτών αντίστοιχαΓια τις Άγιες μέρες που έρχονται τους ευχηθήκαμε, καλό Πάσχα με υγεία και αισιοδοξία!», ανέφερε ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!