ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έχοντας ως κύριο οδηγό τα έργα και τις τομές αναβάθμισης και εξυγίανσης της δημόσιας υγείας στην χώρα μας την περίοδο 2015-2019 τιμάει σήμερα 7 Απρίλη την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. 

Με στραμμένο το κοινωνικό και πολιτικό της βλέμμα στην πανδημία που χτυπάει σφοδρά όλη την ανθρωπότητα και την χώρα μας, η μεγάλη προοδευτική παράταξη της Αριστεράς προτείνει ολοκληρωμένη πρόταση για το νέο Ε.Σ.Υ με πλήρη γνώση και κάλυψη των υγειονομικών αναγκών όλων των πολιτών της χώρας μας. 

Δια στόματος του προέδρου Αλέξη Τσίπρα εξαγγέλθηκαν οι μεταρρυθμίσεις που θα ακολουθήσουν στην ΥΓΕΙΑ την επόμενη μέρα της δεύτερης φοράς της Αριστεράς στην διακυβέρνηση. 

Την περίοδο 2015-2019 το πολιτικό στοίχημα ήταν η διάσωση των νοσοκομείων, η διαφύλαξη των δικαιωμάτων των 2.5 εκατομμυρίων ανασφάλιστων συμπολιτών μας, η επαναφορά της χαμένης αξιοπρέπειας των φορολογουμένων συνανθρώπων μας που αναγκάζονταν να πληρώνουν χαράτσι για την νοσηλεία και περίθαλψη τους από το Ε.Σ.Υ και η δημοσιονομική κάθαρση του συστήματος από την καταλήστευση των ταμείων και τον τερματισμό φαινομένων διαφθοράς και διαπλοκής που λυμαίνονταν επί δεκαετίες το δημόσιο σύστημα. 

Στην επόμενη διακυβέρνηση από τον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, που απ’ότι φαίνεται δεν αργεί, το στοίχημα είναι η καθιέρωση δημόσιας υγείας για όλους με ένα σύγχρονο και λειτουργικό σύστημα που θα ανταποκρίνεται στις απαιτητικές ανάγκες της εποχής. 

Χαιρετίζουμε και υποκλινόμαστε μια ακόμη φορά μπροστά στους καθημερινούς ήρωες, τους ανθρώπους του δημόσιου συστήματος υγείας, που με αυταπάρνηση και αξιοζήλευτο χαρακτήρα έχουν ως κύριο σκοπό την διάσωση της ανθρώπινης ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!