3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Γρίφων, Λογικής και Μαθηματικών: "Πρωταγόρας ο Αβδηρίτης"

 


Η πανδημία έχει επιφέρει πολλές αλλαγές στη ζωή μας τον τελευταίο χρόνο. Πολλές δράσεις που ήταν προγραμματισμένες για την τρέχουσα χρονιά δυστυχώς έχουν ακυρωθεί ενώ άλλες πραγματοποιούνται με κάποιες αλλαγές σύμφωνα πάντα με τα νέα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ο 3ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός Γρίφων, Λογικής και Μαθηματικών: "Πρωταγόρας ο Αβδηρίτης", πήρε έγκριση από το Υπουργείο αφού τροποποιήθηκε κατάλληλα και θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά!

Ολοκληρώνουμε άλλο ένα συναρπαστικό "ταξίδι" πολλών μηνών, κατά την διάρκεια του οποίου λειτουργώντας ομαδικά και με πολύ μεράκι, συνεργαστήκαμε έχοντας ως απώτερο στόχο, αφενός την καλλιέργεια της κριτικής σκέψης και αφετέρου την καλλιέργεια πνεύματος συνεργασίας και ευγενούς άμιλλας μεταξύ των μαθητών. 

Περισσότερες λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού: https://quizcontest.sch.gr/2021/


Πρόσκληση συμμετοχής σε μαθητικό διαγωνισμό Η Ομάδα Λογικής του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ροδόπης διοργανώσει τον “3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Γρίφων, Λογικής και Μαθηματικών: Πρωταγόρας ο Αβδηρίτης”. Ο διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές που φοιτούν σε όλες τις τάξεις των Γυμνασίων, Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων της χώρας. Λόγω της υγειονομικής κρίσης ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί σε μία μόνο φάση το Σαββατοκύριακο 22-23 Μαΐου 2021 διαδικτυακά. Οι διαγωνιζόμενοι μαθητές θα κληθούν να απαντήσουν σε γρίφους λογικής και μαθηματικών σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα: Ημερομηνία Ώρα* Βαθμίδα Σάββατο 22 Μαΐου 2021 11:00 – 13:00 Διαγωνισμός Γυμνασίων Κυριακή 23 Μαΐου 2021 11:00 – 13:00 Διαγωνισμός Λυκείων * Η ώρα διεξαγωγής του διαγωνισμού έχει αλλάξει σε σχέση με αυτήν που αρχικά είχε ανακοινωθεί Λόγω της ιδιαίτερης φύσης του φετινού διαγωνισμού, οι μαθητές θα διαγωνιστούν ατομικά. Οι πέντε μαθητές από κάθε βαθμίδα (Γυμνάσιο, Λύκειο) που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία θα παραλάβουν τιμητικούς επαίνους. Για την εγγραφή των μαθητών είναι απαραίτητο να ολοκληρωθούν και τα δύο παρακάτω βήματα έως την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021. 1. Υποβολή αίτηση συμμετοχής μέσω της ηλεκτρονικής φόρμας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του διαγωνισμού: https://quizcontest.sch.gr/ 2. Αποστολή στο e-mail: quizcontestkomotini@gmail.com υπεύθυνης δήλωσης από τον γονέα-κηδεμόνα του/της μαθητή/μαθήτριας, στην οποία θα δηλώνεται ότι συναινεί στη συμμετοχή του παιδιού του στον διαγωνισμό. Οι διαγωνιζόμενοι μαθητές θα ενημερωθούν αναλυτικά για τις λεπτομέρειες διεξαγωγής του διαγωνισμού (πλατφόρμα υλοποίησης κ.ά.) μετά το πέρας των αιτήσεων συμμετοχής στο e-mail που θα δηλώσουν κατά την εγγραφή τους. Περισσότερες λεπτομέρειες: https://quizcontest.sch.gr/ Ο Διευθυντής του 3ου ΓΕΛ Κομοτηνής Νικόλαος Φωτιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!