Συνεχίζονται τα rapidtests στην πλατεία Ειρήνης

13033 και  προσέρχονται γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ ενώ χρειάζεται Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό που προγραμμάτισε ο  Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19. Το Σάββατο  πραγματοποιήθηκαν από κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ 4τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού στην Παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής και την Κυριακή 8 και ήταν όλα αρνητικά. Επίσης, το Σάββατο έγιναν 16 τεστ στην πλατεία Ειρήνης και ήταν όλα αρνητικά και σήμερα Κυριακή 21 Μαρτίου έγιναν 27 και βρέθηκε ένα θετικό.

Την ερχόμενη εβδομάδα, από την Δευτέρα 22 Μαρτίου μέχρι και την Τετάρτη 24 Μαρτίου, καθώς επίσης την Παρασκευή 26 Μαρτίου κινητή μονάδα του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού τις ώρες 11:00 με 15:00 στην πλατεία Ειρήνης και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο27 και 28 Μαρτίου επίσης στην πλατεία Ειρήνης τις ώρες 11:00 με 14:00.

Σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες δεν το επιτρέψουν τα τεστ θα λάβουν χώρα στην Παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής, τις ίδιες ώρες και μέρες.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapidtest αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο να δίνουν τον αριθμό του  κινητού τους ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα. Τη διαδικασία στηρίζει διαρκώς το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!