Το Σαββατοκύριακο rapid tests στην πλατεία Ειρήνης και την Παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη

 


Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό που προγραμμάτισε ο  Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19. Το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Μαρτίου δύο κινητές μονάδες του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσουν τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού τις ώρες 11:00 με 14:00 στην πλατεία Ειρήνης και την Παλιά Δημοτική ΒιβλιοθήκηΚομοτηνής (Οδός Σαμοθράκης 12, πλατεία ΧΕΝ).

Σήμερα, έγιναν 25 τεστ στην Παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής και ήταν όλα αρνητικάκαι στη Λαϊκή Αγορά του Δήμου Κομοτηνής, με τη διαδικασία drivethrough(μέσα από το αυτοκίνητο) έγιναν 58 και ήταν όλα αρνητικά.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapidtest αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033 και  προσέρχονται γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ ενώ χρειάζεται να δίνουν τον αριθμό του  κινητού τους ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα. Τη διαδικασία στηρίζει διαρκώς το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!