Στο myKEP live και ο Δήμος ΚομοτηνήςΟ Δήμος Κομοτηνής περιλαμβάνεται στους 26 Δήμους της χώρας που έχουν ενταχθεί στο MY KEP LIVE , προκειμένου οι πολίτες να εξυπηρετούνται μέσα από ραντεβού με βιντεοκλήση, σύμφωνα με το Υπουργείο ψηφιακής διακυβέρνησης. 

Θα μπορεί να γίνεται βιντεοκλήση σε καθορισμένο ραντεβού

Ο Δήμος Κομοτηνής περιλαμβάνεται στους 26 νέους Δήμους της χώρας που έχουν ενταχθεί στο myKEPlive προκειμένου οι πολίτες να εξυπηρετούνται μέσα από ραντεβού με βιντεοκλήση σύμφωνα με τον προγραμματισμό του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Το ΚΕΠ0593 του Δήμου Κομοτηνής στην Πλατεία Ειρήνης εντάχθηκε στην ομάδα των myKEPlive και «οι εργαζόμενοι εκπαιδεύτηκαν μέσα από επιμορφωτικά προγράμματα για τη χρήση του, στο πλαίσιο του μνημονίου συνεργασίας που υπέγραψε ο Υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης με το Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης (ΕΚΔΔΑ)» αναφέρει η ανακοίνωση του Δ. Κομοτηνής.

Οι υπηρεσίες

Μέσω του myKEP live παρέχονται διαδικασίες υψηλής ζήτησης μέσω τεσσάρων θεματικών υπηρεσιών: 1) Πληροφόρηση- Αίτηση, 2) Υπηρεσίες προς Επιχειρήσεις, 3) Εξυπηρέτηση Πολιτών με Αναπηρία, 4) Εξυπηρέτηση από τον Δήμοσας. Οι πολίτες εισέρχονται στην πλατφόρμα και ρυθμίζουν το ραντεβού τους χρησιμοποιώντας τους κωδικούς τους στο Taxisnet. Κατά τη χρήση της υπηρεσίας δεν αποθηκεύονται τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, ενώ οι τηλεδιασκέψεις με τους υπαλλήλους των ΚΕΠ δεν καταγράφονται. Στη σημερινή έναρξη της λειτουργίας του myKEPlive στην Κομοτηνήοι πολίτες ήδη ανταποκρίθηκαν στην τηλεδιάσκεψη κι έκαναν χρήση της νέας εφαρμογής.

Οι ενδιαφερόμενοι πλέον μπορούν να εισέρχονται στην παρακάτω διεύθυνση, να επιλέγουν τη θεματική κατηγορία υπηρεσιών, να συμπληρώνουν τα στοιχεία τους και να ολοκληρώνουν την κράτηση. Στη συνέχεια, επιλέγουν ημερομηνία και ώρα για το ραντεβού και συνδέονται με βιντεοκλήση: https://www.gov.gr/ ή το https://www.gsis.gr/.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!