ΑΡΧΙΣΕ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΒΑ
Άρχισε από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή 19 Μαρτίου η διανομή επισιτιστικής βοήθειας για τους ωφελούμενους του προγράμματος του ΤΕΒΑ. Περισσότερες πληροφορίες για την διανομή τροφίμων και τα είδη που δίνονται μας έδωσε ο αντιδήμαρχος κοινωνικών υπηρεσιών και αλληλεγγύης Ιωάννης Μουρτίδης.

Ο Δήμος Κομοτηνής ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΠΕ Ροδόπηςενημερώνει τους ωφελούμενους του προγράμματος ΕΕΕ (Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα), οι οποίοι έχουν δηλώσει  ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο πρόγραμμα ΤΕΒΑ, ότι από την Τετάρτη 17 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 19 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας (ΤΕΒΑ/FEAD). Οι δικαιούχοι θα παραλαμβάνουν: Ακτινίδια, Μήλα, Κρεμμύδια, Πατάτες, Φέτα, Γραβιέρα, νωπά προϊόντα (υπόλοιπα κρεάτων), Ζυμαρικά, Μαρμελάδα, Ρύζι.

Το σημείο διανομής είναι: το ΠολυλειτουργικόΚέντρο (Γρ. Μαρασλή 1) και οι ωφελούμενοι θα εξυπηρετούνται αποκλειστικά την ημέρα για την οποία έχουν ειδοποιηθεί να προσέλθουν.

Για τα άτομα που ανήκουν σε ευπαθή ομάδα ή είναι ηλικιωμένοι τα προϊόντα θα διανεμηθούν κατ’ οίκoν. 

Οι ωφελούμενοι του Δήμου Μαρωνείας – Σαπών και Αρριανών θα ενημερωθούν με αντίστοιχο Δελτίο Τύπου του Δήμου τους. Οι δικαιούχοι κατά την προσέλευση είναι αναγκαίο να προσκομίζουν:

α) Δελτίο Ταυτότητας και

β) Αίτηση Ελάχιστου Εγγυημένου Εισοδήματος (ΚΕΑ)

Αν ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο άτομο που θα φέρει Υπεύθυνη Δήλωση του Νόμου 1599/86.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!