Εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητή του Δ’ΣΣ «ΘΡΑΚΗ» στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Ροδόπης

 


Τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού, Αντιστράτηγο Άγγελο Χουδελούδη υποδέχθηκε σήμερα Παρασκευή 26 Μαρτίου 2021, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης, στην έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

Κατά την εθιμοτυπική συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε άριστο κλίμα, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Τσαλικίδης εξέφρασε την ευαρέσκειά του για το σημαντικό έργο του Στρατού και του Δ΄ Σώματος Στρατού ειδικότερα για τη Θράκη και τη Ροδόπη. Ο ίδιος επισήμανε τηναγαστή συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα στον τομέα της πολιτικής προστασίας και για την υποστήριξη δράσεων στο πλαίσιο της κοινωνικής προσφοράς του Στρατού , εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση ότι η συνεργασία θα συνεχιστεί επ'ωφελεία της κοινωνίας.

Στην κορύφωση της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, προσέφερε στον Διοικητή του Δ΄ΣΣ, το ιστορικό -φωτογραφικό λεύκωμα VIA EGNATIA, έκδοση της Περιφερειακής Ενότητας, αφιερωμένη στην Εκατοστή Επέτειο από την Απελευθέρωση της Κομοτηνής και της Θράκης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!