ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ Ε.Α.Α.Μ.Θ.

 


       Γνωρίζουμε ότι μικρή Αντιπροσωπεία της Ένωσής μας πραγματοποίησε την Πέμπτη 18 Μαρτίου 2021, σειρά διαδοχικών, θεσμικών συναντήσεων με την φυσική ηγεσία της Αστυνομίας τόσο στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ όσο και ειδικότερα στην Ροδόπη. Συγκεκριμένα, στο γραφείο του, στο Αστυνομικό Μέγαρο Κομοτηνής, έλαβε χώρα συνάντηση με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή ΑΜ-Θ Υποστράτηγο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη, τον οποίο και δια ζώσης συνεχαρήκαμε για την καθ' όλα αξία προαγωγή του και επανατοποθέτησή του στην κορυφή της ΓΕΠΑΔΑΜΘ. Στο πλαίσιο αυτό αναδείχθηκαν τα προβλήματα των αστυνομικών υπηρεσιών των έξι επιμέρους Διευθύνσεων Αστυνομίας που συντονίζει η ΓΕΠΑΔΑΜΘ κατά την τρέχουσα περίοδο, με επίκεντρο αυτό της εφαρμογής των ΚΥΑ περί COVID-19. Η διάθεση υπηρεσιακών οχημάτων συμμετρικά και κατά προτεραιότητα, καθώς και η ανάγκη στελέχωσης των υπηρεσιών, αποτέλεσαν ζητήματα στα οποία αναφερθήκαμε, τα οποία ο κ. Γενικός με το Επιτελείο συνεργατών του κατέγραψαν ώστε να δρομολογηθούν οι δέουσες λύσεις.

       Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε και δεύτερη συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ροδόπης Ταξίαρχο κ. ΣΕΒΔΥΝΙΔΗ Μιχαήλ και επίτιμο πρόεδρο της Ένωσής μας, τον οποίο συνεχαρήκαμε για την πρόσφατη προαγωγή του και επανατοποθέτησή του στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης.  Ο κ. Ταξίαρχος μας υποδέχθηκε με φιλική διάθεση, καθόσον γνωρίζει από την παλιότερη ιδιότητά του τις συνδικαλιστικές μας δράσεις. Δοθείσης ευκαιρίας αναλύθηκαν ζητήματα-προβλήματα της υπηρεσιακής καθημερινότητας της Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ, ενώ σημειώθηκε ως απόλυτα θετική η ενίσχυση της Δ.Α. ΡΟΔΟΠΗΣ με Αστυνομικό Προσωπικό, κατόπιν απόφαση της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας, αντιμετωπίζοντας φαινόμενα λειψανδρίας παλαιότερων εποχών.

       Τέλος, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον νέο Διοικητή της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΒΛΑΧΟ Κων/νο, τον οποίο συνεχαρήκαμε για την πρόσφατη διοικητική του αναβάθμιση. Εν συνεχεία αναλύθηκαν διεξοδικά ζητήματα που απασχολούν τον τομέα της εκπαίδευσης της ΕΛ.Α.Σ. και η συνεισφορά των Αξιωματικών στην εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος εκπαίδευσης των Δοκίμων, προκειμένου να διασφαλίζεται ταυτόχρονα και η προστασία τους από την πανδημία. 

       Ως Διοικητικό Συμβούλιο παραμένουμε σταθερά δίπλα στα μέλη μας, σε κάθε γωνιά της περιφέρειας ΑΜ-Θ, καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια προς την κατεύθυνση της βελτίωσης και διευκόλυνσης εκτέλεσης των καθηκόντων τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!