Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων καταδικάζει κάθε μορφή Βίας

 


Το Δ.Σ του ΠΑ.ΣΥ.Π καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν αυτή προέρχεται. Τόσο τα φαινόμενα βίας προς τους πολίτες στη Νέα Σμύρνη όσο και η επίθεση στον αστυνομικό είναι ένα παράδειγμα του νόμου του Νεύτωνα, πως η κάθε δράση έχει και αντίδραση. 

Τέτοιες καταστάσεις δεν τιμούν κανέναν και δεν εκφράζουν την πλειοψηφία των νέων ανθρώπων του 2021. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να μας διχάσουν και να μας γυρίσουν αιώνες πίσω, όπως δυστυχώς αφήσαμε να συμβεί αρκετές φορές μέσα στα προηγούμενα χρόνια. Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει της ευθύνες της άμεσα αφού αυτή είναι υπεύθυνη για την ενότητα αυτής της χώρας.

 Ένα χρόνο τώρα ο Ελληνικός  λαός βρίσκεται μέσα στην αβεβαιότητα και βιώνει καθημερινά τον φόβο και την μοναχικότητα.

 Το μόνο εφόδιο πλέον στην φαρέτρα της κυβέρνησης από ότι φαίνεται είναι  το δόγμα «ΝΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑΞΗ» το οποίο και επιβάλει με σθένος σε κάθε ευκαιρία. Ταυτόχρονα ψηφίζονται τα χειρότερα αντιλαϊκά νομοσχέδια του τελευταίου αιώνα το ένα μετά το άλλο. 

Ως πολίτες αυτού του τόπου δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση όπως ούτε και αυτά τα φαινόμενα εκφοβισμού, θα πρέπει να βάλουμε ένα τέλος ώστε να ορίσουμε ένα αξιοπρεπές μέλλον για τη δική μας γενιά, πρώτού να είναι πολύ αργά.

 

Ο Πρόεδρος                                                              

Γιώργος Δημητριάδης  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!