ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΒΛΑΒΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΕΝΟΠΩΛΗ ΔΕΥΑΚ Κομοτηνής μετά από πολύωρες και πολυήμερες εργασίες κατάφερε να ολοκληρώσει την βλάβη που προκάλεσε ρήξη του οδοστρώματος στον δρόμο της Εκτενοπώλ με πανεπιστημιούπολη. Το έργο της ΔΕΥΑΚ να σημειώνει ότι ήταν δύσκολο από το πολύ νερό και τα φερτά υλικά που υπήρχαν στο σημείο από παλιό χείμαρρο.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου η αποκατάσταση της βλάβης του αγωγού ακαθάρτων στο δρόμο μεταξύ Εκτενεπόλ και Ηφαίστου, με την τοποθέτηση καινούργιου τμήματος αγωγού, η οποία είχε δημιουργήσει κατάπτωση του οδοστρώματος.

«Στο σημείο της βλάβης ο υδροφόρος ορίζοντας είναι ιδιαίτερα υψηλός λόγω των εποχικών βροχοπτώσεων και λόγω του γεγονότος ότι στο σημείο εκείνο υπήρχε η παλαιοκοίτη του παρακείμενου χειμαρροπόταμου Βοζβόζη, όπου εμφανίζονται μεγάλες ροές υπόγειου νερού παράλληλα προς το ποτάμι. Οι παραπάνω λόγοι δημιούργησαν ιδιαίτερες δυσκολίες στην άντληση των νερών προκειμένου να αντιμετωπιστεί η βλάβη» αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Κομοτηνής. Επίσης, σημειώνεται ότι: «Οι εργασίες επίχωσης του σκάμματος συνεχίζονται εντατικά και έως τις πρώτες απογευματινές ώρες θα παραδοθεί προς χρήση για να επανέλθει η ασφαλής κυκλοφορία των οχημάτων».

Και η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Ο Δήμος Κομοτηνής και η Δ.Ε.Υ.Α. Κομοτηνής ευχαριστούν θερμά την Αντιπεριφέρεια Έβρου για την ανταπόκρισή της στο αίτημα του Δήμου για την παραχώρηση ειδικού μηχανήματος άντλησης των υδάτων, καθώς επίσης και την εταιρεία J&P AVAX A.E. και την ΕΡΓΟΜΠΕΤΟΝ Α.Β.Ε.Τ.Ε.Θ για την συνεισφορά τους σε μέρος εξειδικευμένου εξοπλισμού».
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!