ΠΛΗΘΩΡΑ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣΑύριο πιθανών θα είναι έτοιμοι οι φωτεινοί σηματοδότες στο κεντρικό κόμβο της Κομοτηνής στο ύψος του ηρώου της πόλης που ακόμη επισκευάζονται από το συνεργείο, όπως μας τόνισε ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων του Δήμου Κομοτηνής Δημήτρης Καραστάυρου που αναφέρθηκε και στις συντηρήσεις των δημοτικών κτηρίων που προχωρά ο Δήμος και στην οδοποιία των οικισμών που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Οι προσπάθειες του αναδόχου την Παρασκευή ν’ αποκαταστήσει την τεχνική βλάβη στο δίκτυο των φωτεινών σηματοδοτών του κόμβου στη συμβολή των οδών Λ. Δημοκρατίας- Θησέως και Ορφέως (κόμβος Ηρώου Κομοτηνής) απέβησαν άκαρπες καθώς το πρόβλημα εντοπίστηκε στην υπογειοποίηση των καλωδίων. Οι Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής δρομολόγησαν την οριστική επίλυση του προβλήματος η οποία θα επιτευχθεί με την αντικατάστασή τους. Τα υλικά παραγγέλθηκαν άμεσα και από αύριο ξεκινάει η ολική αντικατάσταση των καλωδίων και η αποκατάσταση  της βλάβης. Οι εργασίες αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μέχρι τότε, οι πολίτες οφείλουν να έχουν αυξημένη προσοχή. Οι μεν οδηγοί να συμμορφώνονται στον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (ΚΟΚ), οι δε πεζοί να είναι προσεκτικοί κατά τη διέλευσή τους από τον κόμβο, μέχρι την επαναλειτουργία των σηματοδοτών.

Η δημοτική αρχή ζητάει την κατανόηση των πολιτών και διαβεβαιώνει ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη αποκατάσταση της βλάβης, κατανοώντας ότι πρόκειται για κομβικό σημείο διέλευσης στην πόλη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!