ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΠΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο Ε. ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ
Το εμβολιαστικό κέντρο και το κέντρο υγείας Σαπών επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο βουλευτής Ροδόπης Ευριπίδης Στυλιανίδης, που νωρίτερα επισκέφτηκε το Δήμαρχο Μαρωνείας - Σαπών Ντίνο Χαριτόπου και ενημερώθηκε για την κατάσταση του Δήμου. Συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο επισκέφτηκαν το κέντρο υγείας και το εμβολιαστικό κέντρο και ενημερώθηκε για τις ανάγκες που υπάρχουν σε προσωπικό και υποδομές.

Ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Σαπών, όπου λειτουργεί και το πρώτο περιφερειακό εμβολιαστικό κέντρο της Ροδόπης, προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία των εμβολιασμών και να συζητήσει με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τις ελλείψεις και τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπισθούν.

Άκουσε τους γιατρούς και τους εκπροσώπους των Νοσηλευτών και ζήτησε να του κατατεθεί σχετικό υπόμνημα προκειμένου να απευθυνθεί στην διοίκηση της 4ης ΥΠΕ και στον Υπουργό Υγείας για την αντιμετώπιση τους. Μετά την ενημέρωση ευχαρίστησε το προσωπικό και τόνισε ότι «Στη δύσκολη και μεγάλη περιοχή των Σαπών έχουν ήδη γίνει 500 εμβολιασμοί επί συνόλου 1467 στο Νομό Ροδόπης. Είμαστε πάνω από το εθνικό μέσο όρο και συνεχίζουμε για να θωρακίσουμε γρήγορα τον πληθυσμό υγειονομικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!