ΔΩΡΕΑ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΣΑΜΑΡΕΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ -Μεταφορά των δημοτών που αδυνατούν να μεταβούν στο εμβολιαστικό κέντρο(ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟ)

Δωρεά εξοπλισμού έλαβε από τον Δήμο Κομοτηνής το τμήμα σαμαρειτών του ερυθρού σταυρού, ο πρόεδρος του τμήματος ευχαρίστησε τον Δήμο και μίλησε για τον εξοπλισμό και τι αφορά. Παράλληλα ανέφερε την δική τους συνδρομή σε διάφορες δραστηριότητες και ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρουν ηλικιωμένους που αδυνατούν να μετακινηθούν στα εμβολιαστικά κέντρα.

Η μεταφορά των δημοτών Κομοτηνής που αδυνατούν να μεταβούν μόνοι τους ή με κάποιον οικείο τους στο εμβολιαστικό κέντρο που έχει οριστεί αποφασίστηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου Κομοτηνής με το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να εξυπηρετηθούν οφείλουν να καλούν έγκαιρα στο 2531072414, με σκοπό να προγραμματίζεται η μεταφορά τους σε όποιο εμβολιαστικό κέντρο είναι το ραντεβού τους.

«Η εξυπηρέτηση των πολιτών στις μέρες της πανδημίας είναι μείζονος σημασίας για τον Δήμο Κομοτηνής και η συμβολή του Ερυθρού Σταυρού αποδεικνύεται καθοριστική» αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου και σημειώνεται ότι: «Στόχος της συγκεκριμένης συνεργασίας είναι να μην νιώσει κανένας δημότης ανήμπορος και μόνος και ταυτόχρονα να μη χαθεί καμία από τις πολύτιμες δόσεις εμβολίων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!