Με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων συναντήθηκε ο Ν.Τσαλικίδης

 

Με τον Αντιπεριφερειάρχη Ν. Ροδόπης, Νίκο Τσαλικίδη συναντήθηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης, Ευστάθιος Κατρανίδης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ροδόπης, τα προβλήματα που απασχολούν τα μέλη και προοπτικές συνεργασίας για την επίλυση τους.

“Επισημάνθηκε”, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης, “μεταξύ άλλων, η έλλειψη αστυνομικού προσωπικού και το μείζων θέμα των μεταναστευτικών ροών στην περιοχή, καθώς ότι οι αστυνομικοί δίνουν μάχη στην πρώτη γραμμή για τον περιορισμό της εξάπλωσης του covid-19 και ότι η πολιτεία θα πρέπει να το αναγνωρίσει έμπρακτα με έκτακτο οικονομικό επίδομα.”

Παράλληλα, σημειώνεται ότι: “Από την πλευρά του ο κ. Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι προτίθεται να σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης και επίλυσης προβλημάτων, όπως έχει πράξει στο παρελθόν, καθόσον αναγνωρίζει ότι οι αστυνομικοί της Ροδόπης υπηρετούν με φιλότιμο στην πρώτη γραμμή των αναγκών της περιφέρειας .”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!