Το «Followgreen Αpp» είναι εδώ Ο Δήμος Κομοτηνής κοντά σου, όπου κι αν βρίσκεσαι

 


Με ιδιαίτερη χαρά ενημερώνουμε ότι η διαδικτυακή πλατφόρμα επιβράβευσης της ανακύκλωσηςFollowgreenΔήμου Κομοτηνής(Followgreen.gr/komotini) είναι, πλέον, διαθέσιμη και για κινητά τηλέφωνα! Η εφαρμογή αποτελεί μία καινοτομία του Δήμου, καθώς επιβραβεύει την ανακύκλωση των πολιτών, όπου και αν βρίσκονται.Ο δημότης-κάνοντας χρήση της εφαρμογής- μπορεί να αποκτήσει εύκολα και γρήγορα πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό(Άρθρα/Βίντεο/Κουίζ) της πλατφόρμας για την ανακύκλωση και το περιβάλλον, μέσω του οποίου κερδίζει πόντους επιβράβευσης.

Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα στον δημότη να ανακαλύψει τα πλησιέστερα σημεία ανακύκλωσης στον Δήμο Κομοτηνήςμέσω πλοήγησης σε χάρτη, όπου περιλαμβάνονται οδηγίες και χρηστικές πληροφορίες. Παράλληλα, κερδίζει πόντους, είτε καταχωρώντας τον 10ψήφιο κωδικό, είτε σαρώνοντας με το κινητό του το ειδικό Qrcode,που θα βρει στο κουπόνι επιβράβευσης για την ανακύκλωση που κάνει στις Κοινωνικές Δομές του Δήμου.

Η εφαρμογή περιέχειέναν πλήρη και σύγχρονο μηχανισμό για την προβολή των πλησιέστερων τοπικών καταστημάτων που παρέχουν προϊόντα ή υπηρεσίες.Οι  δημότες μπορούν να αποκτήσουν ταπροϊόντα ή τις υπηρεσίες, εξαργυρώνοντας τους πόντους επιβράβευσης που έχουν συγκεντρώσει από τις παραπάνω ενέργειες.

Το FollowgreenAppτου Δήμου Κομοτηνήςδιατίθεται χωρίς χρέωση στα:           

 «Appstore» για iPhone και «Googleplay» για Android κινητά και είναι προσβάσιμο σε όλους τους δημότες.

 

Μη χάνεις χρόνο! Kατέβασε τη νέα εφαρμογή και μπες στο παιχνίδι της ανακύκλωσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το Thraki OnLine ενθαρρύνει τον δημόσιο διάλογο για όλα τα ζητήματα επικαιρότητας, παρακαλούμε σχολιάζετε με σύνεση!